«Αστική αναζωογόνηση της Σπάρτης» με 12 εκ. ευρώ

Οι προτάσεις του δήμου για χρηματοδότηση έργων

Τους πλήρεις φακέλους με προτάσεις του Δήμου Σπάρτης για ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» υπέβαλαν την Παρασκευή 2 Απριλίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων & Ανάπτυξης, Γεωργία Δεδεδήμου και ο γενικός  διευθυντής της Αναπτυξιακής Πάρνωνα ΑΕ, Μαρίνης Μπερέτσος.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις που κατατέθηκαν, είναι οι ακόλουθες:
1. «Αστική αναζωογόνηση της πόλης της Σπάρτης», (συνολικού προϋπολογισμού 11.891.560,00 € (συμπ. ΦΠΑ) – Πρόσκληση ΑΤ06, Αστική Αναζωογόνηση.
2. «Ωρίμανση έργων Δήμου Σπάρτης για ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού προϋπολογισμού 607.252,80 €, (συμπ. ΦΠΑ) – Πρόσκληση ΑΤ09, Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος.
3. «Υποδομές ηλεκτροκίνησης – Ηλεκτρικά Οχήματα – Σταθμοί φόρτισης Δήμου Σπάρτης» συνολικού προϋπολογισμού 2.324.911,96 € (με ΦΠΑ) – Πρόσκληση ΑΤ12, Δράσεις ηλεκτροκίνησης στους Δήμους.
  Σύμφωνα με τον Δ. Σπάρτης, εντός των προσεχών ημερών, θα κατατεθούν και οι λοιπές προτάσεις.

protaseis D Spartis Ant Tritsis

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Πηγή: lakonikos.gr