Με αφορμή το πρώτο Ψυχοσάββατο ανάρτηση για τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον

Η σκέψη μας σήμερα είναι σε όσους έχουν φύγει από την ζωή. Το πρώτο Ψυχοσάββατο όμως τιμούμε και τους νεκρούς αστυνομικούς που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος έφυγαν άδικα από κοντά μας. Σήμερα σκεφτόμαστε τις οικογένειες τους και όσα πρέπει να κάνει η Πολιτεία.
Τους οφείλουμε πολλά, τους ευχαριστούμε, τους τιμούμε!

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

Προτεραιότητα μας είναι η αντιμετώπιση φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού. Η συνεργασία όλων είναι επιβεβλημένη. Η 6η Μαρτίου είναι η Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. Είναι η Ημέρα που μας θυμίζει ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα για τα παιδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα 
Στη Δημοκρατία δεν χωράει καμία μορφή βίας

Για το μπαράζ των επιθέσεων στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαρτίου δήλωσα: «Καταδικάζω το μπαράζ των νέων επιθέσεων τη νύχτα στην Αθήνα. Έχω ήδη καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή για αύξηση της φύλαξης στο Μοσχάτο που έγινε και πάλι στόχος. Μάλιστα, ακριβώς κάτω από το σπίτι που μεγάλωσα. Για άλλη μια φορά θα πω ότι στη Δημοκρατία δεν χωράει καμία μορφή βίας».

Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Γυναίκες,
άλλωστε και η ίδια η ζωή γυναίκα είναι!

Διαβάστε περισσότερα
Η νέα εποχή στην Οικονομία ξεκίνησε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό
 
Με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ξεκινά η νέα εποχή στην Οικονομία με στόχο να μείνουν όρθιοι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δηλαδή οι ελεύθεροι επαγγελματίες, εκατομμύρια εργαζόμενοι και περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις. Κάθε ένας από εμάς!
Με τη δήλωση του σήμερα, ο Πρωθυπουργός όρισε το περιβάλλον εκείνο που πρέπει να βρει τα βήματα του την επόμενη μέρα μετά την πανδημία.
Με τα μέτρα αυτά ξεκινά ταυτόχρονα και η δυναμική της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα
Καλή κι ευλογημένη Καθαρή Δευτέρα! Καλή Σαρακοστή!

Διαβάστε περισσότερα
Μιλάμε μαζί – Η νέα Εποχή της Οικονομίας ξεκίνησε

Την πρώτη μου διαδικτυακή συζήτηση διοργάνωσα την Τετάρτη 17/3/2021 με θέμα «Μιλάμε μαζί – η νέα Εποχή της Οικονομίας ξεκίνησε» και καλεσμένους την Αθηνά Καλύβα – Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Υπουργείου Οικονομικών, τον Φώτη Κουρμούση – Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Υπουργείου Οικονομικών και τον Θάνο Πετραλιά – Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Υπουργείου Οικονομικών.

Παρακολουθήστε εδώ
200 χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα. Χρόνια πολλά!

Σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, ο φετινός διπλός εορτασμός της 25ης Μαρτίου.
Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα για την 25η Μαρτίου εδώΤο διαβάσαμε ΕΔΩ