Η Μαίρη Χρονοπούλου παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε κάποια προβλήματα με την υγεία της, για τα οποία έχει μιλήσει πολλές φορές, είναι πλέον πολύ καλύτερα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω.

Μαίρη Χρονοπούλου – Είναι πολύ καλύτερα

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε πει το Νοέμβριο του 2020 για την κατάσταση της υγείας της στη εφημερίδα Secret: «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας επισκέφθηκαν σήμερα την αγαπημένη ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου στο σπίτι της και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες ήταν απλά υπέροχη! “Ένα πανέμορφο ζεστό βράδυ στο σπίτι της λατρεμένης μας φίλης Μαίρης Χρονοπούλου που δίνει μαθήματα ζωής….Μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα.. Σεβόμαστε την προηγούμενη γενιά από μας και της οφείλουμε πολλά”… έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ κάτω από τις φωτογραφίες τους

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μαίρη Χρονοπούλου

 

Μαίρη Χρονοπούλου

Πηγή: enimerotikoΠροηγούμενο άρθροΒΟΜΒΑ ΤΣΙΟΔΡΑ: Δείτε τι είπε για τον κορωνοϊό και τις ηλικίες 20-50
Επόμενο άρθροΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της -ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΤο διαβάσαμε εδώ