Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο είχε πει για τα περιστατικά της Ν. Σμύρνης πως οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Θανάση Νταβούρα «προσιδιάζουν σε λογική ακροδεξιάς».

Σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Κώστας Αργυρόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του δημάρχου λέγοντας ότι «η στάση του δημάρχου δημιουργεί προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Ο κ. Νταβούρας έχει τεράστια αποδοχή από το σώμα. Από πού πήρατε κομματικές κατευθύνσεις για όλα αυτά που είπατε. Σε λίγο θα είστε παρελθόν για την πόλη».

Απαντώντας ο δήμαρχος Λαρισαίων απάντησε τονίζοντας «ρίχνει λάδι στην φωτιά. Αυτά λέγονται γιατί από την πλευρά του εκπορεύονται προκειμένου να προσπαθήσουν να με ταυτίσουν με κομματικούς μηχανισμούς. Το αν θα εκλεγούμε ξανά; Κοντός ψαλμός αλληλούια. Να βουτάτε την γλώσσα στο μυαλό όταν μιλάτε. Είναι ντροπή όλα αυτά που λέτε για το δήμαρχο Λαρισαίων. Να επιστρέψετε τις εντολές και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετείτε από εκεί που τις πήρατε», σημείωσε ενοχλημένος.

ΠΗΓΗ: larissapress.gr

Το διαβάσαμε ΕΔΩ