Δούκας: «Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος αν…»

Θετικά «έγνεψε» ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, στο ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητάς του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, μετά από ερώτηση που του ετέθη σε  διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής δεν απέκλεισε το σενάριο επαναδιεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου, θέτοντας ωστόσο μια προϋπόθεση: «Ναι, εφόσον τον χρόνο εκείνο διαπιστώσουμε ότι οι δημότες εκτιμούν το έργο μας. Αν πετυχαίνουμε σε αυτά που κάνουμε και ο κόσμος ανταποκρίνεται, θα είμαι υποψήφιος. Δεν θα το επιβάλλουμε (σσ την υποψηφιότητα) σώνει και καλά…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.

Καταφατική απάντηση, αλλά με αστερίσκο, από τον πρώτο δημότη της Σπάρτης, ο οποίος πάντως προεκλογικά είχε ξεκαθαρίσει πως θα είναι δήμαρχος μόνο για μια θητεία. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Δούκας και η Δημοτική Αρχή έχουν μπροστά τους σχεδόν 2,5 χρόνια για να παράγουν το προσδοκώμενο έργο και μετά να εξετάσουν αν μπορούν να «ποντάρουν» στο λαϊκό έρεισμα για μια ακόμα θητεία στο «τιμόνι» του Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Πηγή: lakonikos.gr