Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται το Big Brother να επιστρέψει τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με τον δεύτερο του κύκλο. Ο Μεγάλος Αδελφός επέστρεψε, καθώς φαίνεται, για τα καλά στην ελληνική τηλεόραση και θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις ζωές των νέων του παικτών.

Μάλιστα, ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους παρουσιαστές του Bih Brother. Για την παρουσίαση του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ εξετάζονται τέσσερα – πέντε πρόσωπα, ενώ κερδίζει έδαφος η σκέψη για δίδυμο παρουσιαστών, κατά πάσα πιθανότητα άνδρας και γυναίκα, οι οποίοι όμως δεν θα είναι ζευγάρι αλλά ντουέτο που θα «ενώσει» ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, στη λίστα του ΣΚΑΪ για το Big Brother βρίσκεται το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου για την οποία εκκρεμούν, ωστόσο, πρώτα συζητήσεις με το STAR.

Παράλληλα, η Ελεονώρα Μελέτη που για κάποια στελέχη του σταθμού του Φαλήρου αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή, δεν συγκεντρώνει τη σύμφωνη γνώμη όλων στη διοίκηση του ΣΚΑΪ και έτσι φαίνεται τελικά να απομακρύνεται από το «κάδρο». Στους υποψήφιους παρουσιαστές του Big Brother περιλαμβάνεται και Γιώργος Τσαλίκης  με τον οποίο έγινε ήδη μια πρώτη ερευνητική συζήτηση καθώς δεν βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι.

Οι ιθύντοντες του ΣΚΑΪ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και επιλέγουν συνειδητά να μη βιαστούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις, καθώς θα περιμένουν το ενδεχόμενο να αποδεσμευτούν πρόσωπα που έχουν βάλει στο στόχαστρο και βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλα κανάλια

Το διαβάσαμε εδώ