Εδώ και αρκετές μέρες ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, κάτι το οποίο βλέπουμε να συνεχίζεται. Ο γνωστός ηθοποιός έχει δημιουργήσει πολλαπλές εντάσεις στην παραλία, όπου μένουν όλοι οι παίκτες μαζί πλέον, ενώ το τελευταίο διάστημα τα “βάζει” και με τον Ηλία Μπόγδανο, τον οποίο προσφάτως κατηγόρησε πως προσπαθεί να “μαγειρέψει” ψηφοφορίες με τον Τζέιμς Καφετζή.

Στο trailer του ΣΚΑΙ για το νέο επεισόδιο του “Survivor 4”, ο Αλέξης Παππάς ακούγεται να λέει πως για άλλη μια φορά είχε δίκιο ενάντια στον Τζέιμς, ενώ ο τελευταίος αποκαλύπτει στην κάμερα τον φόβο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ακολουθεί ένα πλάνο. Εάν καταφέρει να γυρίσει όλη την παραλία εναντίον μας, τότε σίγουρα η κατάσταση για μένα και τον Νίκο θα είναι δύσκολο”.

Παράλληλα, ακούμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει “Η στάση μου όσον αφορά τον Αλέξη δεν αλλάζει. Ξέρω τι άνθρωπος είναι. Δεν ταιριάζουμε”, ενώ ο ηθοποιός λέει αντίστοιχα για τον τραγουδιστή: “Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει”. Τα λόγια αυτά μοιάζουν προφητικά, αφού λίγο αργότερα θα δούμε τους παίκτες να τσακώνονται πολύ έντονα μπροστά στους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και ενώπιον του Γιώργου Λιανού, ο οποίος θα προσπαθήσει να τους χωρίσει και να αποφύγει τα χειρότερα. Ο Ηλίας Μπόγδανος μοιάζει να αγανακτεί και να μην αντέχει άλλο να ακούει τον Αλέξη Παππά, με τον τελευταίο να του λέει πως θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει. Συν τοις άλλοις, στο δύσκολο αγώνισμα επάθλου, θα δούμε τους παίκτες να κάνουν αρκετά λάθη στον στίβο μάχης, όπως τον Τζέιμς και τον Ηλία που θα περάσουν από ψηλά την κατασκευή.

Αναλυτικότερα, μετά από κάποιες στιγμές του αγωνίσματος, όπου μάλιστα φαίνεται νίκη Ντάφυ παρουσιάζεται ο παρακάτω διάλογος που προκάλεσε την μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο…

Αλέξης Παππάς: «Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, για αυτά που κάνει. Από εδώ και πέρα σου λέω ξεκάθαρα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω»

Ηλίας Μπόγδανος: «Ψήφιζέ όσο θες, δεν με πειράζει»

Αλέξης Παππάς: «Γιατί φωνάζεις αγόρι μου»

Ηλίας Μπόγδανος: «Γιατί με ενοχλείς. Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Ούτε στον αγώνα».

Αλέξης Παππάς: «Μαζί σου».

Ηλίας Μπόγδανος: «Άντε φύγε από εδώ, βλάκα».

Αλέξης Παππάς: «Ε, πρόσεχε πως μιλάς».

Ηλίας Μπόγδανος: «Ναι, τι θα μου κάνεις»

Όπως φαίνεται, ο ένας αρχίζει να πλησιάζει απειλητικά τον άλλον, ο Γιώργος Λιανός κάνει κίνηση να μπει στην μέση, ενώ χάρη στην επέμβαση των υπόλοιπων παικτών που παίρνουν σηκωτό τον Ηλία Μπόγδανο, η κατάσταση δείχνει να ηρεμεί.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΗΓΗ