Το επεισόδιο της Δευτέρας 12/04/21, επίσης θα ανοίξει με δραματικό τρόπο, αφού θα δούμε έναν πρωταγωνιστεί να προσπαθεί να διαχειριστεί τις αποκαλύψεις που θα δεχθεί.

Ακόμα θα δούμε συμμαχίες, αλλά και τελεσίγραφα που θα δοθούν. Πώς θα καταφέρουν κάποιοι πρωταγωνιστές να διαχειριστούν καταστάσεις απρόοπτες? Το επεισόδιο θα κλίσει με την συζήτηση ενός χαρμόσυνου γεγονόντος.

Η συμμαχία που εξοργίζει

  •  Πιο συγκεκριμένα ο Ο Κωνσταντής  είναι συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει και προσπαθεί να τα διαχειριστεί, την ίδια στιγμή που ο Νικηφόρος, έχει γίνει έξαλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως.

Η κίνηση του Νικηφόρου

  • Ο Νικηφόρος λόγω της κατάστασης με το παιδί ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό. Δημιουργώντας και άλλα προβλήματα στα υπόλοιπα μέλη.

Το τελεσίγραφο του Μιλτιάδη

  • Ο Μιλτιάδης δίνει τελεσίγραφο στον ανιψιό του και απλά μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί ο δεύτερος αλλά και ο ίδιος

Οι Σεβαστοί ενώνονται

  • Το σπίτι των Σεβαστών έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα καταφέρει να τους ενώσει  έστω και για λίγο σαν μία γροθιά.

Ο Μεγαρίτης ζητάει την βοήθεια του Θέμελη

  • Ο Γραμματικός καταλαβαίνει την σύνδεση του Μελέτη με τους Άβαντες, και ότι τους  είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης καταφέρνει να πείσει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι  πολύ χρήσιμη για να καταφέρει φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη.

Η Σοφούλα ανακοινώνει την φυγή της

  • Ο Προκόπης τσακώνεται με τον ξάδελφό του επειδή τολμάει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες και τα πολλά κουτσομπολιά του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο στο χωρίο και θέλει να φύγει.

Η συζήτηση Ρίζως- Προύσαλη

  •  Το επεισόδιο κλείνει με  την συζήτηση  του Προύσαλης και της Ρίζω για τον επικείμενο γάμο τους.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ της Δευτέρας 12/04/21.

ΠΗΓΗ