Δεκαπέντε νέα κρούσματα το Σαββατοκύριακο στη Λακωνία

Δεκαπέντε νέα κρούσματα του Covid-19 ανακοινώθηκαν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Απριλίου από τον ΕΟΔΥ στη Λακωνία. Συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Απριλίου ανακοινώθηκαν 5 νέες περιπτώσεις του ιού ενώ ακόμα δέκα προστέθηκαν την Κυριακή 11 Απριλίου

Επιπλέον, το Σάββατο 10 Απριλίου, ο Δήμος Σπάρτης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης rapid test. Σε σύνολο 248 εξεταζόμενων, βρέθηκαν θετικοί 5 συμπολίτες μας.

Τέλος, το χρονικό διάστημα 5 έως και 9 Απριλίου, στο χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης, με πρωτοβουλία του Δήμου, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 340 rapid test, μεταξύ των οποίων εντοπίστηκαν 10 θετικά κρούσματα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όλα τα θετικά κρούσματα ήταν ασυμπτωματικά.

Υπενθυμίζεται πως στο χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης, διενεργούνται καθημερινά από τις 9:00 πμ έως τις 2:00 μμ, δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης για τον Covid-19. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εξεταστούν πρέπει να φέρουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ τους καθώς επίσης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Πηγή: lakonikos.gr