Χωριστούς δρόμους έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν η Νικολέτα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Την είδηση του χωρισμού της από τον παρουσιαστή του «Βattle of the Couples» έκανε γνωστή η νεαρή cheerleader μιλώντας στο «Happy Day»: «Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δε μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά».

Η νικήτρια του «The Bachelor», το βράδυ της Πέμπτης, πόσταρε μία φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα: «Μετά από κάθε δυσκολία πάντα γινόμαστε πιο δυνατοί ! Κάπως έτσι κλείνει ένα κεφάλαιο για εμένα και ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι , με την αγάπη και την στήριξη την δίκη σας ! Η αγάπη μου για εσάς είναι απερίγραπτη ! Να θυμάστε ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα 🧡🙏🏻».Το διαβάσαμε εδώ