Πολίτης του κόσμου αποδείχθηκε ένας 43χρονος άνδρας, κάτοικος Αθήνας, που συνελήφθη προχθές το απόγευμα στα διόδια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Λάρισας στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων στην εθνική οδό.

Ο 43χρονος Παλαιστίνιος με Βελγική υπηκοότητα και διαβατήριο, βρέθηκε να οδηγεί ένα κλεμμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, από τα Πετράλωνα, όπως κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ.
Το κλεμμένο αυτοκίνητο έφερε τις κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας, όπως και την άδεια κυκλοφορίας αλλά το ενδιαφέρον της υπόθεσης εστιάζεται στην έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Τεμπών που ακολούθησε στο Ι.Χ. εντός του οποίου βρέθηκαν αντικείμενα και έγγραφα, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο 43χρονος Παλαιστίνιος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα τερματικά διαφόρων τραπεζών, μία άδεια ικανότητας οδήγησης Βραζιλίας, μία άδεια ικανότητας οδήγησης Αιγύπτου, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, έντυπα στην Αραβική γλώσσα με χρηματικά ποσά καθώς και μία απομίμηση πρωτοτύπου (κλώνος) ενός ηλεκτρονικού κλειδιού αυτοκινήτου.
Κατασχεθέντα, για κάποια από τα οποία ο συλληφθείς πέρα από τη νόμιμη κατοχή, δεν δικαιολόγησε ούτε και τη γνησιότητά τους. Η αστυνομία ερευνά τέλος τη νόμιμη παραμονή του 43χρονου στη χώρα μας, ενώ παραπέμφθηκε ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.
Β.Κ.

eleftheria.gr

Το διαβάσαμε ΕΔΩ