Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, 15:32

Εξηγήσεις διά υπομνήματος, χωρίς να εμφανιστεί στον εισαγγελέα έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Εξηγήσεις διά υπομνήματος, χωρίς να εμφανιστεί ο ίδιος στον εισαγγελέα, έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού από γυναίκες συναδέλφους του. 

Κάνοντας χρήση του δικονομικού δικαιώματός του το οποίο του επιτρέπει να μην προσέλθει σε αυτό το στάδιο στον εισαγγελέα, υπέβαλε τις έγγραφες εξηγήσεις του, μέσω του συνηγόρου του. Έτσι, η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος του, «κλείνει» με τον εισαγγελέα Κ. Σπυρόπουλο, να αρχίζει τη μελέτη των στοιχείων που συγκέντρωσε προκειμένου ν’ αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην ποινική δίωξη σε βάρος του για κακουργηματικές πράξεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που κλήθηκε με την ιδιότητα του υπόπτου να δώσει ανωμοτί κατάθεση, πρότεινε να εξεταστούν συγκεκριμένα πρόσωπα ως μάρτυρες.  Έτσι, το πρωί, αντί του γνωστού πρωταγωνιστή, την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου πέρασε μία μάρτυρας, η οποία αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητα του.

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται πάντως  τρεις καταγγελίες σε βάρος του  από γυναίκες συναδέλφους του. Η μια φέρεται να κατηγορεί  τον ηθοποιό για βιασμό που τελέστηκε το 2008 , μέσα σε θεατρικό χώρο,  ενώ οι άλλες δυο για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014, αντίστοιχα. 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, 15:32

Το διαβάσαμε εδώ