Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Απριλίου 2021, 02:21

Στις φλόγες νταλίκα στην Ε.Ο. Λαμίας - Θεσσαλονίκης

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4) στην Εθνική Οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης, από άγνωστη αιτία, φορτηγό με επικαθήμενο το οποίο κουβαλούσε βρώσιμες ελιές, στο 262ο χλμ. στους Αγίους Θεοδώρους.

Το φορτηγό κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι. Άμεσα σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική, ενώ η Αστυνομία για να διευκολύνει το έργο της κατάσβεσης και να μην κινδυνεύσουν διερχόμενα οχήματα με τους επιβάτες τους, διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο για δύο περίπου ώρες.

 

Στο σημείο επενέβησαν, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από το ΠΚ Δρυμώνα Μαγνησίας και ένα από το Κλιμάκιο Στυλίδας, ωστόσο το φορτηγό με το επικαθήμενο, όπως και το φορτίο, καταστράφηκαν ολοσχερώς. Το ευτύχημα είναι ότι δεν κινδύνευσε ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του, ούτε κάποια άλλη ανθρώπινη ζωή.

Για το διάστημα που έμεινε κλειστή η Εθνική Οδός, γινόταν εκτροπή στον Α/Κ Γλύφας (256+179 Χ/Θ) και μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού τα οχήματα εισερχόταν στην Α.Θ.Ε από τον Α.Κ Αγίων Θεοδώρων (262+471).

Πηγή: lamiareport.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Απριλίου 2021, 02:23

Το διαβάσαμε εδώ