Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022, 08:48

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία στο Μοσχάτο - Το θύμα είχε λευκό ποινικό μητρώο

Ένας 42χρονος από την Γεωργία είναι σύμφωνα με τις αρχές το θύμα της δολοφονίας που έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Μοσχάτο. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζήτησαν στοιχεία της ταυτότητας του αλλά και αν είχε παλιότερα απασχολήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το θύμα είχε λευκό ποινικό μητρώο, γεγονός που δυσκολεύει τις αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για τις έρευνες τους 

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό του σημείου όπου έπεσε νεκρός ο 42χρονος, αστυνομικοί περισυνέλεξαν τους κάλυκες από το όπλο των εκτελεστών ώστε να μεταφερθούν και να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες για κάποια μαρτυρία που θα τους έδινε πληροφορίες για τυχόν χαρακτηριστικά των δραστών και του οχήματος που ενδεχομένως χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν αποκλείουν οι δράστες να γνώριζαν το δρομολόγιο του θύματος ή ακόμα και να τον παρακολουθούσαν μέχρι το σημείο όπου τον δολοφόνησαν.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022, 08:48

Το διαβάσαμε εδώ