Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου Νεάπολης

Εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021, του έργου «Ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου Νεάπολης (Γυμνασίου – ΓΕΛ Νεάπολης, 1ου ΕΠΑΛ) στη ΔΚ Νεάπολης Δημ. Ενότητας Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας» με σκοπό την επαναδημοπράτησή του. Το «πράσινο φως» για την παρέμβαση, προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ, δόθηκε με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Ιωάννη Τσακίρη.

Μετά από αίτημα του Δ. Μονεμβασίας, η  Περιφέρεια  Πελοποννήσου απέστειλε πρόταση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων επί της ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου Νεάπολης (Γυμνασίου – ΓΕΛ Νεάπολης, 1ου ΕΠΑΛ), για το οποίο στις 29/12/2021 υπήρξε η  απόφαση ένταξης/τροποποίησης.

«Ευχαριστούμε τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, τον γγ κ. Δημήτρη Σκάλκο,  τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και του δήμου, που συνέδραμαν στην ένταξη του εν λόγω έργου», επισημαίνει ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr