Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022, 14:30

Σχέσεις με τη γεωργιανή μαφία φέρεται να είχε ο 42χρονος που εκτελέστηκε την Πρωτοχρονιά στο Μοσχάτο

Ανοιχτούς λογαριασμούς με τη γεωργιανή μαφία φέρεται να είχε ο 42χρονος που εκτελέστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έξω από το σπίτι του στο Μοσχάτο. Ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφερόμενα στο θύμα, το οποίο ήταν γνωστό στους κόλπους της γεωργιανής μαφίας με το όνομα «Σότικο», κάνουν λόγο για διαφορές που είχε με άλλο στέλεχος και ίσως να ήταν η αιτία της εκτέλεσής του.  

Ο 42χρονος δεν είχε ιδιαίτερο ποινικό παρελθόν στη χώρα μας, ωστόσο οι διωκτικές αρχές γνώριζαν την παρουσία του και ότι στη μακρινή Γεωργία τον θεωρούσαν μέλος εγκληματικής οργάνωσης. «Ίσως κάποια διαφωνία ή… ρίξιμο από κάποιες παράνομες ενέργειες ήταν η αιτία για να δοθεί η εντολή να εκτελεστεί το συμβόλαιο θανάτου στη χώρα μας» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας που ερευνά την υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι ο 42χρονος είχε βρει το «λιμάνι» του στη χώρα μας και πίστευε ότι ήταν ασφαλής ζώντας στο διαμέρισμα της οδού Ταξιαρχών με τη σύντροφό του και την πεντάχρονη κόρη του. 

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το τμήμα Διαρρηκτών – Ληστειών, σε μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουν τη ζωή του θύματος και τις επαφές του.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022, 14:34

Το διαβάσαμε εδώ