Π. Ανδρεάκος: «Γιατρέ, σ' ευχαριστούμε που μας έκανες για ακόμα μια φορά περήφανους»

Με αφορμή τη βράβευση του διευθυντή του ΚΥ Αρεόπολης, Αν. Μαριόλη, ως Καλύτερου Οικογενειακού Ιατρού στον κόσμο για το 2021, ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος δήλωσε τα εξής: «Η υπευθυνότητα με την οποία υπηρετεί το λειτούργημά του και η ανιδιοτελής προσφορά του στον τόπο, τον καθιστούν σπουδαίο επιστήμονα και πρότυπο Μανιάτη.

Η ιατρική ηθική και η στάση ζωής του τον έχουν ξεχωρίσει διεθνώς και αποτελεί εξαιρετική τιμή και ευτυχία να τον έχουμε κοντά μας.

Η συμβολή του στην αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών της Μάνης υπήρξε καθοριστική και η παγκόσμια αυτή διάκριση του δρος Μαριόλη συναποτελεί σπουδαία διάκριση και για την περιοχή μας.

Ευχαριστούμε τον γιατρό μας που μας έκανε για ακόμα μια φορά περήφανους!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr