Πώς θα επαναφέρεις την επιδερμίδα σου από τις γιορτές

Μπορεί και οι φετινές γιορτές να ήταν λίγο περίεργες λόγω των περιοριστικών μέτρων που μας έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας, όμως όλοι μας φορέσαμε τα καλά μας και φροντίσαμε να απολαύσουμε τη χαλάρωση που μας προσφέρει αυτή η περίοδος του χρόνου, να φάμε νόστιμα πιάτα και λιχουδιές, όπως και να καταναλώσουμε λίγη περισσότερη ποσότητα αλκοόλ, για το καλό.

Όμως, αυτό που σίγουρα δεν αναλογιστήκαμε είναι ότι το αλκοόλ επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος, αφυδατώνει το δέρμα και κάνει τις γραμμές του προσώπου έντονες, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Έτσι, το δέρμα μας είναι λογικό να παθαίνει το λεγόμενο “skin hangover” από τις γιορτές και να εκπέμπει SOS, για να το επαναφέρουμε σε ένα υγιές επίπεδο και να αποκαταστήσουμε τη φυσική του λάμψη.

Οι βλαβερές συνέπειες της υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ γίνονται παρελθόν χάρη στην επαναστατική κρυοθεραπεία του UFO 2 – μια βελτιωμένη θεραπεία προσώπου που έχει σχεδιαστεί για να κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές, τονωμένο και αναζωογονημένο. Η φανταστική αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει, τονώνει την επιδερμίδα μόλις 2 λεπτά, δροσίζοντας τις ενεργοποιημένες με UFO μάσκες προσώπου, βοηθώντας στην εξουδετέρωση ατελειών όπως χαλάρωση του δέρματος, υπερβολικό πρήξιμο, διεσταλμένους πόρους, κάνοντας το δέρμα νεότερο και πιο αστραφτερό από ποτέ.

Το Green Tea είναι η τέλεια μάσκα προσώπου για να συνδυαστεί με το UFO 2. Καταπραΰνει και καθαρίζει το δέρμα για μια πιο υγιή, καθαρή εμφάνιση, ενώ παρέχει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Σε συνδυασμό με την κρυοθεραπεία UFO 2, η μάσκα προσώπου με πράσινο τσάι αναζωογονεί και ξυπνά την επιδερμίδα, δίνοντάς σας το βελούδινο, απαλό και λαμπερό δέρμα.

Πηγή: lakonikos.gr