Τέλος ο Γ. Μπένος από τον πάγκο του Άρη Σκάλας

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Άρη Σκάλας με τον τεχνικό Γιώργο Μπένο ύστερα από σχεδόν οκτώ μήνες κοινής πορείας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του Άρη Σκάλας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την –κοινή συναινέσει– λύση τη συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Μπένο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Όπως επισημαίνει ο Άρης Σκάλας, σύντομα θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση ο  αντικαταστάτης του Γ. Μπένου, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον Άρη Σκάλας στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Μεσσήνιος Γ. Μπένος, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει διατελέσει προπονητής των ΑΕ Σπάρτη, Καλαμάτας, Τρικάλων, Καβάλας, Αστέρα Βλαχιώτη, Θήβας, Λεωνιδίου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη Σκάλας τον Μάιο του 2021.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr