Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, 13:45

Νέους μπελάδες έφεραν στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη τα πολυάριθμα και πολυσυζητημένα ακίνητά του στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο επεισόδιο του σίριαλ «Παπαδημούπολη» έχει να κάνει με τη φερόμενη έξωση μιας γυναίκας ενοικιάστριας ακινήτου το οποίο ανήκει στον γιο του ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ενοικιάστρια είναι άνεργη και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, κάτι που έκανε τους πολίτες να μιλήσουν για ατόπημα του ευρωβουλευτή και της οικογένειάς του, και την κυβέρνηση να τον χαρακτηρίσει «βαρόνο του real estate».

Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης, πάντως, αρνείται ότι έκανε έξωση στην ενοικιάστριά του.

«Ο γιος μου, στον οποίο ανήκει το επίμαχο ακίνητο 100 τ.μ., το ενοικίασε τον Μάιο του 2021 σε μια κυρία έναντι 400 ευρώ τον μήνα, η οποία από τότε δεν κατέβαλε ούτε ένα ενοίκιο και δεν πλήρωσε ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αποτέλεσμα ήταν, μετά από ευγενικές οχλήσεις και μετά από πέντε μήνες που συσσωρεύονταν χρέη, απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί, η συνήγορος του γιου μου να αιτηθεί μια διαταγή απόδοσης μισθίου, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως γίνεται πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Λαμβάνοντας μάλιστα υπ’ όψιν την οικονομική δυσπραγία της ενοικιάστριας και προκειμένου να μη διογκώνονται επ’ αόριστον τα χρέη, της χαρίστηκαν τα οφειλόμενα ενοίκια με δέσμευση πως δεν θα γίνουν απαιτητά στο μέλλον, καθώς και οι απλήρωτοι λογαριασμοί και κοινόχρηστα, αφήνοντας οικειοθελώς το ακίνητο.

Επομένως, όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και ενοίκια 8 μηνών και τα αντίστοιχα χρέη σε ΔΕΚΟ και κοινόχρηστα, τα οποία ανέλαβε προς διευκόλυνση της ενοικιάστριας να πληρώσει ο γιος μου» ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Όπως φαίνεται, ωστόσο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεισε ιδιαίτερα τους πολίτες, οι οποίοι σχολίασαν καυστικά την υπόθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε μερικές από τις αναρτήσεις που έγιναν στο Twitter:

 

 

 

 

 

 

 



Το διαβάσαμε ΕΔΩ