Με σχεδόν ποδοσφαιρικούς όρους περιγράφεται η είδηση ότι καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ανέλαβε διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ερίκος Ντυνάν, το οποίο ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς.

Την είδηση γνωστοποίησε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας ότι ο τομέας της ιδιωτικής υγείας έχει μπει σε φάση έντονης κινητικότητας προετοιμαζόμενο για την «επόμενη μεταπανδημική ημέρα».

Μάλιστα διαρρέεται και άλλη μια είδηση, αφού σύμφωνα με το ΑΠΕ, η έντονη κινητικότητα στο Ερρίκος Ντυνάν «να συνδέεται με το γενικότερο πλάνο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία ανήκει το «Ερρίκος Ντυνάν», ως προς τη μεταβίβαση του νοσοκομείου»

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο του ΑΠΕ:

Τη ΜΕΘ του «Ερρίκος Ντυνάν» ανέλαβε ο Θ. Βασιλακόπουλος

Σε φάση έντονης κινητικότητας έχει εισέλθει ο τομέας της ιδιωτικής υγείας με στόχο την επόμενη μεταπανδημική ημέρα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η μετακίνηση στο «Ερρίκος Ντυνάν» του καθηγητή Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου. Προερχόμενος από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής των ειδικών για την πανδημία ανέλαβε συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και τη διεύθυνση της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά μετακινήσεων από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, με έμφαση στον χειρουργικό και καρδιολογικό τομέα και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του «Ερρίκος Ντυνάν». Ενδέχεται μάλιστα η κινητικότητα να συνδέεται με το γενικότερο πλάνο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία ανήκει το «Ερρίκος Ντυνάν», ως προς τη μεταβίβαση του νοσοκομείου. Πρόκειται για σχεδιασμό που, κορονοϊού επιτρέποντος, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 εκτιμάται πως μπορεί να εισέλθει σε νέα φάση.

Προηγούμενο άρθροΑποκάλυψη βόμβα Σεϊτανίδη: Στράτος Σεϊτανίδης: Το rapid test έχουν χονδρική 80 λεπτά και η μάσκα KN95 μόλις 8 λεπτάΤο διαβάσαμε εδώ