Έλεγχοι για μέτρα: «Λουκέτο» 15 ημερών σε επιχείρηση εστίασης στη Σκάλα

Σε μαζικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού προέβησαν, από τις 20 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2022, τα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας και της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς.

Στα καταστήματα, των οποίων οι υπεύθυνοι διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, επιβλήθηκαν πρόστιμα και «λουκέτο» για 15 ημέρες.

«Καμπάνες» στη διάρκεια του παραπάνω 14ημέρου επιβλήθηκαν σε συνολικά 108 μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες σε όλη τη χώρα. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις στις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας συγκαταλέγεται και εστιατόριο στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr