Αναστέλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει, για το διάστημα από 4/1 έως και Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και μετά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή και τη μεγάλη διασπορά που παρατηρείται στους τρεις νομούς (Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Λακωνίας).

Ως εκ τούτου αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που ήταν προγραμματισμένοι για το τριήμερο 8 με 10 Ιανουαρίου 2022, αλλά και οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής (15-16/1/2022).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr