Το εγκώμιο του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο παλαίμαχος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε πως ο Μπότο, τον οποίο γνωρίζει από την παρουσία του στην Μπενφίκα, αν τον αφήσουν να δουλέψει τότε θα κάνει μια αρκετά καλή ομάδα.

«Ξέρω πως ο άνθρωπος ήταν πολύ καλός στη δουλειά του, έκανε σπουδαία πράγματα στην Μπενφίκα όταν ήμουν εγώ. Αυτός έφερε στην ομάδα τους Νταβίντ Λουίζ και Ντι Μαρία, αλλά και πολλούς ακόμα παίκτες που η Μπενφίκα πούλησε τα χρόνια που βρισκόταν ο Μπότο στην ομάδα. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ, ασφαλώς χρειάζεται χρόνο γιατί δεν ξέρει πως είναι τα πράγματα εδώ στην ομάδα. Αν τον αφήσουν να δουλέψει, θα χτίσει μία πολύ καλή ομάδα», ανέφερε ο Κατσουράνης σε συνέντευξή του στους Betarades και συνεχίζει:

«Είναι σίγουρο πως θα μειώσει τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, θα ψάξει παίκτες που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, έχει τις γνώσεις, την εμπειρία, τις διασυνδέσεις και την τεχνογνωσία για να φέρει στον ΠΑΟΚ παίκτες από τους οποίους η ομάδα θα βγει κερδισμένη και στο μέλλον. Θα πρέπει να φτιάξει μια ομάδα, θα χρειαστεί χρήματα. Θα έχει συμφωνηθεί από πριν τι πλάνο έχει. Πρέπει να αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ξέρω πως θα είναι το πλάνο. Θα αξιολογήσει το καλοκαίρι ποιοι πρέπει να μείνουν», καταλήγει.

Το διαβάσαμε εδώ