Δήμος Σπάρτης: Ξεκινά η αξιολόγηση των υπαλλήλων

Την αξιολόγηση των εργαζόμενων στο Δήμο Σπάρτης, φαίνεται πως έχει ζητήσει ο Πέτρος Δούκας από τους στενούς συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το δημαρχιακό μέγαρο ο Δήμαρχος Σπάρτης έχει ζητήσει από τους αντιδημάρχους του, την αξιολόγηση των υπαλλήλων σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου με σκοπό τη βελτίωση της ατομικής τους επίδοσης και με απώτερο στόχο την αποτελεσματική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών. 

Η αξιολόγηση στοχεύει στη βελτίωση των υπαλλήλων, στην αμφίδρομη σχέση μεταξύ προϊσταμένων και υφισταμένων, στην ενίσχυση της παρακίνησής τους και τελικά στην ποιοτική αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Σπάρτη έκανε γνωστή την επιθυμία τους στους συνεργάτες του, να αναδείξει περαιτέρω όσους και όσες, εργάζονται σκληρά και αποδίδουν για το κοινό καλό, ενώ έχει ζητήσει η πρώτη φάση της αξιολόγησης να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr