Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022, 20:06

ΜέΡΑ25: Για τις 12 - 15 Μαΐου αναβλήθηκε το β’ μέρος του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου

Την αναβολή του β’ μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 (που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 20 ως 23 Ιανουαρίου), αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του Μετώπου που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα. “Το κόμμα έχει αποκτήσει πια ένα σαφές, διακριτό πολιτικό στίγμα”, ήταν, εξάλλου, το μήνυμα που έστειλε κατά την ομιλία του ο γραμματέας Γιάνης Βαρουφάκης.

Αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό από σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΜέΡΑ25, “λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απρόβλεπτη αλλά σοβαρή εξέλιξη της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού λόγω της νέας μετάλλαξης “Όμικρον” το β’ μέρος του Συνεδρίου αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 12 με 15 Μαΐου του 2022″.

Στην εισήγησή του εξάλλου προς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης εκτίμησε πως το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για το ΜέΡΑ25 και επιχειρηματολόγησε επ’ αυτού λέγοντας ότι “ο λόγος του ΜέΡΑ25 επιβεβαιώνεται καθημερινά στις συνειδήσεις των ανθρώπων και το κόμμα έχει αποκτήσει πια ένα σαφές, διακριτό πολιτικό στίγμα”.

Σύμφωνα με τον Γ. Βαρουφάκη, “το α’ μέρος του Συνεδρίου μας το περασμένο καλοκαίρι στη Δραπετσώνα, βοήθησε πολύ την πορεία και τη συγκρότηση του κόμματος μας. Σήμερα δυστυχώς, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες της πανδημίας, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε το β’ μέρος του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου μας. Στο χρονικό αυτό περιθώριο όμως που δημιουργείται μέχρι τα μέσα Μαΐου, πρέπει να κάνουμε εκτεταμένη δουλειά στη βάση”, ζήτησε και πρόσθεσε: “Πρέπει στη διάρκεια αυτή να ενταθεί η κομματική δουλειά μας για το ιδεολογικό μας στίγμα του κόμματος μας και τη συνολική, μακροπρόθεσμη στρατηγική μας”.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 θα συνεδριάσει εκ νέου το επόμενο διάστημα έπειτα από εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος για την εκτίμηση της πολιτικής συγκυρίας και ιδιαίτερα για τα ζητήματα της πανδημίας και της ακρίβειας.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022, 20:06

Το διαβάσαμε ΕΔΩ