Το TikTok έχει κατακλυστεί από… χρονοταξιδώτες (όπως αυτοαποκαλούνται) και οι προβλέψεις για το μέλλον μας (ή το παρελθόν τους) είναι ζοφερές…

Το 2022 είναι εδώ και λίγες ημέρες γεγονός και το Newsbomb.gr σας είχε παρουσιάσει τις προβλέψεις του Νοστράδαμου. Τι θα γίνει όμως μελλοντικά, ακόμη πιο μακριά;

Εδώ στη συζήτησή μας, μπαίνει το TikTok, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου η νέα μόδα του έχει να κάνει με τους… χρονοταξιδιώτες! Τι εννοούμε;

Διάφοροι χρήστες ισχυρίζονται πως έχουν έρθει από το μέλλον και φέρνουν μαζί αποκαλύψεις για το τι θα έχει συμβεί στην ανθρωπότητα. Εδώ να σημειώσουμε, πως αρκετά χρόνια υπάρχει αυτή η… κάστα χρηστών, οι οποίοι άπαντες έχουν αποτύχει στα γεγονότα που μας έχουν προειδοποιήσει πως θα συμβούν, αλλά δεν συνέβησαν ουδέποτε…

Τι μας επιφυλάσσει το «μέλλον»; Δείτε παρακάτω…

Παγκόσμιο μπλακάουτ

Από τις πιο εφιαλτικές προειδοποιήσεις είναι αυτή ενός «χρονοταξιδιώτη» ο οποίος διατείνεται ότι προέρχεται από το 3036 και υπογράφει με ακατανόητο όνομα, γραμμένο σε ένα μείγμα ελληνικού, λατινικού και κυριλλικού αλφαβήτου.

Tον Δεκέμβριο του 2052 θα συμβεί ένα ολοκληρωτικό μπλακάουτ που θα αφήσει την ανθρωπότητα χωρίς ενέργεια επί πέντε ολόκληρα χρόνια! Στο διάστημα αυτό, που στην εποχή του ονομάστηκε «Τρόμος», ο πληθυσμός του πλανήτη θα μειωθεί στα 2 δισεκατομμύρια από τα περίπου 8 δισ. που είναι σήμερα.

«Ζείτε τις τελευταίες ημέρες ελευθερίας. Τα παιδιά σας δεν θα τις ζήσουν» προειδοποιεί. Θα περάσουν 20 χρόνια ώσπου να αποκατασταθούν οι πηγές ενέργειας με ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά και ηλιακά πάνελ και μόνο όσοι ασχολούνται με αυτά θα έχουν δουλειά. Αλλά έως τότε θα επικρατεί το απόλυτο χάος με επαναστάσεις, δράση συμμοριών και άλλα παρεμφερή! Τα μεγάλα ζώα θα εξαφανιστούν και οι σκύλοι, οι γάτες και οι σκίουροι θα θεωρούνται «εξωτικά»!

Πυραμίδες από τον ουρανό!

Ενας άλλος χρονοταξιδώτης, με το username @timetraveler2582, όπως είναι και το έτος προέλευσής του, ισχυρίζεται ότι η… ανεμελιά μας θα τελειώσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Οπως υποστηρίζει, στις 12 τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουνίου του 2026, η Γη θα βυθιστεί στο σκοτάδι για τρία μερόνυχτα. Δεν εξηγεί για ποιον λόγο θα συμβεί αυτό, ούτε δίνει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, ωστόσο προειδοποιεί: «Θα έρθει φως από πυραμίδες στον ουρανό! Μην το κοιτάξετε, μη σηκώσετε το κεφάλι ψηλά. Μείνετε στα σπίτια σας και μη χρησιμοποιήσετε άλλου είδους φωτισμό εκτός από κεριά»!

Έρχονται (φέτος) οι Nirons!

Από το έτος 2491 ισχυρίζεται ότι μας ήρθε ο «χρονοταξιδιώτης» με το όνομα «futuretimetraveller», για να μας προειδοποιήσει ότι οι Αμερικανοί θα τα κάνουν… μούσκεμα όταν θα επιτεθούν σε μια φυλή εξωγήινων που ονομάζονται Nirons και θα έρθουν στη Γη με φιλικές προθέσεις, αλλά δεν θα διστάσουν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια αλυσίδα πολέμων στο Διάστημα και μάλιστα σε πολλές… διαστάσεις! Κι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα στις 24 Μαΐου του 2022.

«Αυτοί που ονομάζετε εσείς εξωγήινοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Γη τον επόμενο χρόνο. Η ακριβής ημερομηνία που θα τους δούμε για πρώτη φορά είναι η 24η Μαΐου 2022… Εχουν ύψος περίπου 2,30 μέτρα, μακρύ σχήμα κρανίου, σκούρο γκρι χρώμα και παραμορφωμένη εμφάνιση. Δεν έρχονται με εχθρικές διαθέσεις, αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι όταν προκληθούν» αναφέρει στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

O αστεροειδής που θα καταστρέψει τη Γη

Φυσικά και θα υπήρχε ένας φονικός αστεροειδής στην λίστα μας. Στο -ευτυχώς πολύ μακρινό!- 2788 και συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου, σύμφωνα με έναν άλλο χρονοταξιδιώτη, ένας τεράστιος αστεροειδής θα χτυπήσει τον πλανήτη μας! Μας… καθησυχάζει, βέβαια, υποστηρίζοντας ότι θα έχουμε ήδη εποικήσει τον Αρη, τη Σελήνη και πολλούς άλλους πλανήτες…

Ο time traveller υποστηρίζει ότι και ο ίδιος ζει σε έναν από τους μικρότερους πλανήτες όπου κατοικούν (στον καιρό του) πρώην γήινοι και λέγεται Vadho. Ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο παρελθόν με μια χρονομηχανή που κατασκεύασε η εταιρία Aura στην οποία εργάζεται. Βέβαια, τα μπερδεύει λίγο, καθώς προαναγγέλλει το τέλος της Γης για το 2788, ενώ ο ίδιος υποτίθεται ότι ήρθε από το… 2485! Δηλαδή ξέρει και το δικό του μέλλον!

Υπερήρωες το 2022

Ένας άλλος «χρονοταξιδιώτης», ο οποίος υπογράφει ως timevoyager_, υποστηρίζει ότι έρχεται από το έτος 2582, καθώς στο βίντεο που ανάρτησε ισχυρίζεται ότι «στις 6 Δεκεμβρίου του 2021, οκτώ άνθρωποι θα αποκτήσουν σούπερ δυνάμεις»!

Οπως λέει, θα αποκτήσουν απίστευτη δύναμη, τηλεκίνηση, ικανότητα να διαβάζουν τη σκέψη και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη! Ομως, προσθέτει ότι «οι υπερφυσικές τους δυνατότητες θα κρατηθούν μυστικές έως τις αρχές του 2022», χωρίς να εξηγεί για ποιον λόγο και τι θα τις κάνει να αποκαλυφθούν.

Παράλληλα, προειδοποιεί για τεράστιες πυρκαγιές που θα ξεσπάσουν στο τέλος του φετινού καλοκαιριού στις ΗΠΑ και θα «πνίξουν» στον καπνό τις πολιτείες Αριζόνα και Νεβάδα, αλλά και για ένα τεράστιο τσουνάμι που θα χτυπήσει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ στις 14 Οκτωβρίου του 2022!

Ερημη η Βαλένθια το 2027

Ενας άλλος χρήστης του TikTok που υπογράφει ως @unicosobreviviente αποκαλύπτει ότι τον λένε Χαβιέ και ότι ταξίδεψε στο παρόν τον περασμένο Φεβρουάριο από το πολύ κοντινό μας 2027, για να μας δείξει τι θα συμβεί εκείνη τη χρονιά. Στο πραγματικά ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβασε περιοδεύει στους δρόμους και στα εμπορικά κέντρα, ακόμη και σε ένα πολεμικό καταφύγιο της ισπανικής πόλης Βαλένθια, όπου πραγματικά δεν συναντά ίχνος ζωής και είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς δεν βρήκε ούτε έναν άνθρωπο ή ζώο.

«Είμαι ο τελευταίος επιζών» γράφει στα ισπανικά, προκαλώντας δέος καθώς στο βίντεο που έχει 7.000.000 likes αφήνει να εννοηθεί ότι η ανθρωπότητα έχει πάψει να υπάρχει!

Η νέα πανδημία που θα έρθει

Ο Aery Yormany, γνωστός ως aesthetictimewarper στο παράλληλο σύμπαν του Tik Tok μας έστειλε μία ακόμα από τις τρομακτικές προβλέψεις του από το 2714 που λέει ότι ζει και αυτή τη φορά η πρόβλεψη έχει να κάνει με κάτι μάλλον γνώριμο αφού δεν περιλαμβάνει εξωγήινους, ηφαίστεια κλπ. Γύρω στο 2061 θα ζήσουμε μια νέα πανδημία σύμφωνα με τον χρονοταξιδιώτη και θα είναι πολύ χειρότερη από την πανδημία της Covid-19 που ζούμε τώρα.

Η «προφητεία» αναφέρει πως ένας τεχνητός ιός θα σκεπάσει ολόκληρο τον πλανήτη σαν ομίχλη και αυτή τη φορά η θνητότητα της πανδημίας θα φτάσει το 30%. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα χαρακτηρίσουν την εποχή που ζούμε εμείς τώρα ως την εποχή της μεγάλης επανεκκίνησης επειδή ζούμε στο μεταβατικό στάδιο. Η επίσημη έναρξης της μεταβατικής περιόδου θα ξεκινήσει το 2029 όπου και θα εγκαινιαστεί ο θεσμός του Purge.

Μέσα σε αυτό θα διαχυθεί ο θανατηφόρος ιός που θα «δραπετεύσει» από κάποιο εργαστήριο το 2061. Θα είναι εξαιρετικά μεταδοτικός, σχεδόν κανείς δεν θα μείνει ανεπηρεάστος και με βάση τη θνητότητά του, θα αφανιστεί το 30% του ανθρώπινου είδους, σύμφωνα πάντα με την «προφητεία»

Φυσικά σε όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως θα συμβούν, οπότε για λίγα κλικ οι συγκεκριμένοι χρήστες προσπαθούν να τραβήξουν την δημοσιότητα πάνω τους…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Πηγή