Κοινή κάθοδο στις εκλογές σχεδιάζουν Χίος – Κασιδιάρης

Ο Σπαρτιάτης δημοσιογράφος Στέφανος Χίος και ο Μανιάτης Ηλίας Κασιδιάρης σκέφτονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν σε σύμπραξη ενόψει των επόμενων εκλογών.

Την είδηση για την πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών ανακοίνωσε ο Στέφανος Χίος με πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του, «Μακελειό». Κατά τον δημοσιογράφο, υπάρχουν συζητήσεις με τον Κασιδιάρη για το ενδεχόμενο της κοινής καθόδου τους στις επόμενες εκλογές, απόφαση που θα ληφθεί -όπως ισχυρίστηκε- μετά από δημόσια διαβούλευση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πώς αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αρχηγός του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα», μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, δεν συνεχίζει την ίδια πορεία με τα υπόλοιπα μέλη του ναζιστικού μορφώματος.

Σημειώνεται ότι ο Κασιδιάρης όπως και τα άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στη φυλακή, σύμφωνα με την τροπολογία που υπερψηφίστηκε τον Ιούνιο από τη Βουλή, έχουν επί της ουσίας μερική στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr