Καλή Χρονιά από το Κέντρο «Εξέλιξη»

Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη» σας εύχεται μία  ευτυχισμένη Καλή Χρονιά! Μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες και νέες δυνατότητες! Βιώσαμε όλοι μία ιδιαίτερη και διαφορετική χρονιά που μας έμαθε να πιστεύουμε περισσότερο σε εμάς και να ελπίζουμε για το καλύτερο! 

Η νέα χρονιά ας προσφέρει στο κάθε παιδί μεμονωμένα τις δυνατότητες να εξελίξει τις ικανότητες του και να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες του. Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Εξέλιξη για ακόμη μία χρονιά θα προσφέρει, εξελιγμένες υπηρεσίες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στις ανάγκες και τις δυσκολίες του κάθε παιδιού.  

Η κ. Μάρθα Ειδική Παιδαγωγός, διεπιστημονικά υπεύθυνη, εύχεται το νέο έτος να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να ανέβουν στη δική τους κορυφή!

Ο κ. Διονύσης, Παιδοψυχίατρος, εύχεται να είναι μία καλή χρονιά για να συνειδητοποιήσουμε τις πράξεις μας και να κάνουμε τις συνδέσεις μας!

Ο τομέας Ψυχολογικής υποστήριξης και Συμβουλευτικής Γονέων, με την κ. Χριστίνα, Σχολική Ψυχολόγο, την  κ. Νέλλυ, ψυχολόγο/σύμβουλο ψυχικής υγείας, την κ. Δήμητρα και την κ. Ιωάννα ψυχολόγοι  εύχονται η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Ο τομέας Λογοθεραπείας, με την κ. Ελένη ,και την κ.Παναγιώτα, την κ. Κατερίνα Λογοθεραπεύτριες εύχονται μία «ομιλητική» σχολική χρονιά  που θα πει ωραία νέα και θα φέρει ωραίες ειδήσεις, μαθαίνοντας μάς πώς να μιλάμε και να εκφραζόμαστε σωστά! 

Ο τομέας Εργοθεραπείας, με την κ. Αριστέα και τη κ. Δήμητρα, εργοθεραπεύτριες και την κ. Μαρία Γυμνάστρια εαε σας εύχονται ένα ΄΄κινητικό΄΄ σχολικό έτος για να μάθουμε το σώμα μας και τις ισορροπίες μας!

Ο τομέας Ειδικής Διαπαιδαγώγησης ,με την  κ. Ευγενία, τον κ. Γιώργο, τον κ. Δημήτρη, την κ. Δήμητρα, την κ. Ράνια, την κ. Ιωάννα, ,την κ. Ηρώ ,την κ. Γιώργια, την κ. Ιφιγέννεια, την κ.Ειρήνη,  ειδικοί εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί διαφοροποιημένης μάθησης, εύχονται ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος με αγάπη για ό,τι καινούργιο μαθαίνουμε και με πίστη στις δυνατότητες του κάθε παιδιού! 

Η κοινωνική μας λειτουργό κ. Πολυξένη, οι Κοινωνιολόγοι μας κ. Ιωάννα και κ. Σόφυ εύχονται ένα ευτυχισμένο έτος για να μαθαίνουμε από πού ξεκινάμε και πού θέλουμε να πάμε! 

Όλη η διεπιστημονική μας ομάδα εύχεται στον καθένα ξεχωριστά τις καλύτερες ευχές για τη νέα χρονιά  και τονίζει τη σημασία της ομάδας και της συνεργασίας για να προσφέρουν κάθε μέρα τις καλύτερες υπηρεσίες στο Νομό Λακωνίας.

Μπορείτε να μας βρείτε, να μας συναντήσετε καθημερινά στα κέντρα μας!!

Πηγή: lakonikos.gr