Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να πουλήσει ό,τι είχε στην Αθήνα και να πάει να ζήσει μόνιμα στη Μήλο πριν έντεκα χρόνια και ν’ ασχοληθεί με τον τουρισμό, αγοράζοντας ένα υπέροχο οικόπεδο όπου έχτισε το σπίτι του και 8 πολυετελή ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε έχει ασχοληθεί προσωπικά με τον τουρισμό και με τους καλεσμένους του, ενώ τον πρώτο καιρό δεν κοιμόταν αν δεν επέστρεφαν όλοι οι πελάτες του το βράδυ για να κοιμηθούν.

Είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αλκαίος:

“Ουσιαστικά η Eurovision με έκανε να βάλω κάτω τον εαυτό μου και να τον σαπίσω στο ξύλο σε πολύ υψηλό επίπεδο, όταν βρισκόμουν στο νησί. Δεν ήμουν καλά ισορροπημένος μέσα μου. Δεν έβρισκα κοινωνικό πλαίσιο να μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα πλέον άλλες λύσεις, όπως το διάβασμα. Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι”.

“Έκλεισε ο κύκλος γι’ αυτό που έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια σε συνεντεύξεις μου και δεν με πήρε κανείς στα σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι επάνω σε μια πίστα. Δεν με φανταζόμουν έτσι. Και αυτό έκανα. Το 2000 με 2010 δεν ήθελα να δουλέψω μέσα σε αυτό, άλλαξε όλη η δουλειά. Μπήκαν τα ριάλιτι και νέα παιδιά μετά από το 2002 και έβλεπα να πηγαίνουμε προς την αντιμουσική… Εβλεπα να έρχεται μεγάλη καταστροφή (σ.σ. στο χώρο της μουσικής) και ήρθε, μετά το 2010”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 50χρονος τραγουδιστής.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφασή του να τα αφήσει όλα και να πάει στη Μήλο:





Προηγούμενο άρθροΔωρεές στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά από σούπερ μάρκετ «Κρητικός» & «Μασούτης» και από Εκδόσεις «Πεδίον»



Το διαβάσαμε εδώ