Κωμικοτραγικών σκηνών συνέχεια στην όμορφη χώρα μας. Οι «Αυτόχθονες Ιθαγενείς» ξαναχτύπησαν μέσω μιας υποομάδας τους, τους «Λαρισαίους Αυτόχθονες Ιθαγενείς», οι οποίοι έστειλαν εξώδικο στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ζητώντας 2,2 δισεκ. ευρώ ως… πρόστιμο γιατί «καταπατά συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών».

Επιπροσθέτως, δεν του επιτρέπουν να κάνει και δημόσια έργα. Ο περιφερειάρχης απάντησε με βιτριολικό χιούμορ, λέγοντας ότι θα κάνει έρανο για να καταφέρει να… μαζέψει το ποσό.

Λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, στο Βόλο, μια 52χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος έφθασε στο αστυνομικό τμήμα με πρόστιμο 6.000 ευρώ στο χέρι, το οποίο της είχε υποβληθεί γιατί είχε ανεμβολίαστους στο μαγαζί της. Κι αντί να κάνει ένσταση, η 52χρονη επιτέθηκε και χτύπησε 38χρονη αστυνομικό της υπηρεσίας. Συνελήφθη και σχηματίστηκε η δικογραφία σε βάρος της.

Νοτιότερα, στην Πάτρα, σε κατάστημα στο οποίο η ΕΛΑΣ είχε βάλει λουκέτο, ο ιδιοκτήτης πήρε άδεια… από τη σημαία και το ξανάνοιξε μόνος του! Μάλιστα, έβαλε και ανεμβολίαστους θαμώνες συνελήφθη εκ νέου, του επιβλήθηκε 25.000 ευρώ πρόστιμο και 45 μέρες επιπλέον λουκέτο στο μαγαζί…



Το διαβάσαμε ΕΔΩ