Στην 23ης Οκτωβρίου 29 στη Λάρισα σε ένα χώρο άνετο, ζεστό και γεμάτο όρεξη για δουλεια, με μοντέρνες και καινοτόμες ιδέες λειτουργεί το Hair Design Evaggelia Mitrousia όπου μπορείς να απολάυσεις μια εμπειρία χαλάρωσης και αλλαγής από τους πιο σύγχρονους hair experts της πόλης.

Εξοπλισμένοι με τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και εργαλεία κομμωτικής το κομμωτήριο ειδικεύεται σε κάθε είδος χτενίσματος, με τους ειδικούς να είναι έτοιμοι να ευχαριστήσουν και την πιο απαιτητική πελάτισσα. Το Hair Design Evaggelia Mitrousia είναι ο αγαπημένος χώρος για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να αναδεικνύει την γοητεία και την ομορφιά της, τόσο για ένα απλό περίπατο όσο και για μία κοινωνική εκδήλωση, μία βραδινή έξοδο ή ακόμα και για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής της,τον γάμο.

Φυσικά το Hair Design Evaggelia Mitrousia
δε σταματάει εδώ καθώς καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα από υπηρεσίες όπως θεραπείες μαλλιών,οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν και να προστατέψουν τα μαλλιά σας, Brazilian keratin, extension και Box braids είναι μερικές από αυτές.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό καθώς και η ιδιοκτήτρια του Hair Design Evaggelia Mitrousia ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της κομμωτικής τέχνης μέσα από έγκυρες και σωστά ενημερωμένες πηγές του χώρου και συμμετέχουν διαρκώς σε επαγγελματικά σεμινάρια.

Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει από το Hair Design Evaggelia Mitrousia και η γωνία για τον άντρα… Στο χώρο αυτό το έμπειρο προσωπικό δείχνει την κατάλληλη προσοχή και σε συνδιασμό με γνώση και το μεράκι δημιουργεί αποτελέσματα μοναδικά και γεμίζει τους πελάτες με χαμόγελα ικανοποίησης και αισθήματα δυναμισμού.

Hair Design Evaggelia Mitrousia                                                                                               23ης Οκτωβρίου 29,  Λαρισα                                                                                             τηλ: 2414-005020

         

 Το διαβάσαμε ΕΔΩ