Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022, 14:56

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Φαρμακαποθήκη Α.Ε.: Αυστηρά πρότυπα και ποιοτικοί έλεγχοι για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Η πορεία ξεκίνησε το 1949 στην οδό Ξούθου, δίπλα στην Ομόνοια. Εκεί, στο πρώτο «Hub» επιχειρήσεων στο χονδρικό εμπόριο φαρμάκων στο κέντρο της Αθήνας, έγινε η αρχή. Τέσσερεις δεκαετίες και τρεις γενιές αργότερα, το Σεπτέμβριο του 2008, τέσσερεις φαρμακαποθήκες συγχωνεύτηκαν και ίδρυσαν τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία χονδρικής πώλησης φαρμάκου που σήμερα απασχολεί 117 κατάλληλα εκπαιδευμένους εργαζομένους, στεγάζεται σε κτίριο 4.800 τ.μ. που πληροί όλες τις προδιαγραφές για την αποθήκευση φαρμάκων και συναφών προϊόντων. Έχει εγκατεστημένα συστήματα αυτόματης και ημιαυτόματης εκτέλεσης παραγγελιών, διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 20 κλιματιζόμενων φορτηγών αυτοκίνητων που εξυπηρετούν με καθημερινά δρομολόγια πελάτες φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, κλινικές και νοσοκομεία στο λεκανοπέδιο Αττικής. Επιπλέον, καλύπτει φαρμακεία και φαρμακαποθήκες στο σύνολο της Ελληνικής περιφέρειας, με καθημερινές παραδόσεις μέσω αξιολογημένων μεταφορικών εταιρειών.

H ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε αποτελεί έναν σταθερό και αξιόπιστο κρίκο στην καθημερινή εφοδιαστική αλυσίδα του φαρμάκου και παραφαρμάκου, από τον παραγωγό στο φαρμακείο. Σκοπός της εταιρείας, όπως αναφέρει και η κ. Βάσω Μονοκρούσου, Εμπορική Διευθύντρια της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, είναι: «η παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων, δίνοντας καθημερινά έμφαση στη στήριξη των φαρμακείων και στην κάλυψη των αναγκών τους, διαφυλάσσοντας πάντα τις απαραίτητες συνθήκες για την ασφάλεια των προϊόντων. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των φαρμακοποιών ως συνοδοιπόρος, υποστηρίζοντας το έργο και την προσπάθειά τους στην εξυπηρέτηση του ασθενή. Έτσι αντιλαμβανόμαστε την αποστολή μας και συνεχίζουμε το έργο μας».

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ υποστηρίζει τα καθημερινά συνεργαζόμενα φαρμακεία με τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Το πάντα διαθέσιμο τηλεφωνικό κέντρο με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, του τμήματος τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.
  • Τη δυνατότητα online παραγγελίας μέσω B2B, με την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τη μοναδική λειτουργία αυτόματης ενσωμάτωσης της προσφοράς στην καθημερινή παραγγελία.
  • Τις σταθερές και έγκαιρες διανομές στα φαρμακεία με καθημερινά δρομολόγια.
  • Την προσωποκεντρική και άμεση βοήθεια από το in-house τμήμα μηχανογραφικής υποστήριξης φαρμακείων.
  • Τη γρήγορη και χωρίς λάθη εκτέλεση των παραγγελιών από τους έμπειρους αποθηκάριους και το ρομποτικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας KNAPP.

Για να είναι σε θέση η ΔΥΝΑΜΙΚΗ να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ποιότητα των παραπάνω υπηρεσιών, εφαρμόζει αυστηρά πρότυπα, διαδικασίες και ποιοτικούς ελέγχους που αφορούν όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντιμετωπίζοντας το φάρμακο ως πολύτιμο αγαθό για την κοινωνία.

Όπως τόνισε η κ. Δέσποινα Μονοκρούσου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ: «Η πανδημία ανέδειξε την εξαιρετική λειτουργία της αλυσίδας πολιτεία – φαρμακαποθήκη – φαρμακείο, όπου σε δύσκολες συνθήκες όλοι οι κρίκοι συνεργάστηκαν αποτελεσματικά επιτυγχάνοντας τη διακίνηση εντυπωσιακά υψηλών ποσοτήτων self-test σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η πολυετής εμπειρία μας και η εσωτερική οργάνωση της εταιρείας είναι τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στη ΔΥΝΑΜΙΚΗ να προσαρμόζεται άμεσα και με αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις της εποχής. Αυτό είναι και το όπλο μας στο να συνεχίζουμε να στηρίζουμε από τη θέση μας το φαρμακείο και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο δημοσιευμένο οικονομικό της απολογισμό για το οικονομικό έτος 2020, η ΔΥΝΑΜΙΚΗ Φαρμακαποθήκη έκλεισε με κύκλο εργασιών 101.848.434,44€.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022, 14:56

Το διαβάσαμε εδώ