Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, από την πρώτη του εμφάνιση στον χώρο του θεάματος κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Χάρη στην εξωτερική του εμφάνιση και στο ταλέντο του σε κωμικούς ρόλους κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί για άλλη μια σεζόν στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση Μου» και ανήκει στους ηθοποιούς της πρώτης γραμμής. Λατρεύει τη φωτογραφία και το ψάρεμα. Στο παρελθόν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει εργαστεί αρκετά ως σερβιτόρος στην οικογενειακή ταβέρνα του πατέρα μου στο Μεσολόγγι, από τα 14 μέχρι και τα 19, που μπήκα στη σχολή, αλλά και στην Πάτρα, όταν ήταν ακόμη μαθητής, δούλευε σε νυχτερινό κέντρο και σε καφετέριες ως σερβιτόρος.

Ο Γιάννης Τσιμισέλης γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς στο Μεσολόγγι και μετέπειτα στην Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή “Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και ταινίες ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “Κρυφά Μονοπάτια” και την ταινία “Οξυγόνο” (2003).

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο τραγούδι “Πάνω στην τρέλα μου” της Βανέσας Αδαμοπούλου, ως μέλος του συγκροτήματος Ι7 στα πλαίσια της ταινίας “Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο” (2005) και ως ράπερ στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού “Lipstick” (2006) όπου τραγουδούσε με την Αποστολία Ζώη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον λόγο που χώρισε με την Βάσω Λασκαράκη

O Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίστηκε με τη Βάσω Λασκαράκη το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Πολυκατοικίας, και παραδέχεται πως δεν περίμενε ότι η τηλεοπτική τους συνάντηση θα είχε τέτοιου είδους εξέλιξη. “Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου συμβεί στην πορεία. Αυτό που με γοήτευσε στη Βάσω ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: η συμπεριφορά, το στιλ, η εμφάνιση, αλλά και το μυαλό της” είχε εξομολογηθεί. Ήμουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και σίγουρα δεν υπάρχει καμία άλλη τόσο έντονη στιγμή σαν κι αυτή. Από την άλλη, δεν είχα αγωνία, διότι εμπιστευόμουν πάρα πολύ το γιατρό της.

Αν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό και μάλιστα έχουν φτιάξει ξανά την προσωπική τους ζωή με άλλους ανθρώπους, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα από τα πρώην ζευγάρια που εξακολουθούν να απασχολούν το κοινό.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη αλλά και την αντίδραση της κόρης του έχοντας πει: “Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας”, είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή”.

Ο έρωτας της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού  είχε δηλώσει  πως είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχοντας αναφέρει χαρακτηριστικά:  “Οι προτεραιότητές μου όντως έχουν αλλάξει. Θεωρώ πολύ σημαντικό το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δίνω βάση στα προσωπικά μου, είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπό μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι στο χέρι μας να έχουμε πάντα καλή προσωπική ζωή, διότι για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται δύο και πρέπει να υπάρχει κοινός στόχος. Δεν θα ήθελα να σταματήσω να δίνω νόημα και βάση στην προσωπική μου ζωή, διότι να δουλεύεις και να ανθίζεις επαγγελματικά, αυτό δεν αρκεί από μόνο του”.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης  μίλησε για όλα από καρδιάς την οποία όμως έχει κατακτήσει για πάντα η κόρη του Εύα. Η δεσποινίδα Τσιμιτσέλη είναι 6 χρονών αλλά μάλλον κάνει τον μπαμπά της ό,τι θέλει αφού της έχει τεράστια αδυναμία. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί:”Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου. Μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει ταυτόχρονα” είχε πει  ο ηθοποιός ο οποίος δεν έκρυψε την απόλυτη ευτυχία που νιώθει που είναι πατέρας.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η νέα κατοικία του ζευγαριού

O Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε απαντήσει σχετικά έχοντας πει: “Φαντάζομαι θα υπήρχαν και ζήλιες, αν υπήρχε και άλλο παιδάκι.Δεν είναι μέσα στα “θέλω” μου να ξανακάνω παιδί, τουλάχιστον τώρα. Ποτέ μη λες ποτέ. Προς το παρών απολαμβάνω την κόρη μου έτσι και αλλιώς και έχω όλη την προσοχή. Φαντάζομαι θα υπήρχαν και ζήλιες, αν υπήρχε και άλλο παιδάκι. Θα ήθελα σίγουρα να έχει ένα αδελφάκι η Εύα, θα ήταν καλό αλλά ίσως έπρεπε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια, ηλικιακά”.

Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι.Το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας εξοχικής κατοικίας, σε οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και ανήκει στην οικογένεια της όμορφης ηθοποιού.Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έχουν πάρει ήδη δύο προσφορές για την κατασκευή μιας μεζονέτας που θα στεγάσει τον έρωτά τους. Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα και διαθέτη πανοραμική θέα, ενώ είναι μακριά από τα καφέ και τα κλαμπ της περιοχής, τα οποία κάθε καλοκαίρι γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο, με αποτέλεσμα να υπάρχει θόρυβος.

Το διαβάσαμε εδώ