Μία απίστευτη ληστεία συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μοσχάτο, καθώς τρία άτομα, ο ένας εκ των οποίων τσιλιαδορος – φορώντας κράνη και έχοντας μαζί τους όπλα άρχισαν να σπάνε τις τζαμαρίες μίνι μάρκετ με σκοπό να το διαρρήξουν.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία

Μάλιστα έκαναν τόση φασαρία που έγιναν αντιληπτοί από το βενζινάδικο απέναντι που λειτουργούσε.

Οι υπάλληλοι πήγαν να τους αποτρέψουν και τότε τους έβγαλαν όπλο και τους απείλησαν. Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η φράση που τους “πάγωσε”: “Μην πλησιάζετε θα σας κλαίνε οι μανούλες σας“.

Οι διαρρήκτες πήραν τσιγάρα και κάποια φάρμακα που υπήρχαν στην πίσω πλευρά του μίνι μάρκετ. Δεν πρόλαβαν όμως να πάρουν πολλά επειδή χτυπούσε ο συναγερμός και τους αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του βενζινάδικου. Η ιδιοκτήτρια μιλώντας στο DEBATER εκφράζει την αγανάκτησή της και δηλώνει ότι της έκαναν μεγάλη ζημιά για ένα μαγαζί που δεν έχει πολύ καιρό λειτουργία.

Άνοιξαν το μαγαζί, έσπασαν τα πάντα εδώ πέρα. Έβγαλαν όπλο στους υπαλλήλους του βενζινάδικου απέναντι που τους πήραν χαμπάρι. Μου πήραν όλα τα τσιγάρα και κάτι φάρμακα πίσω. Δεν πρόλαβαν πολλά γιατί χτυπούσε ο συναγερμός και τους αντιλήφθηκαν. Ήταν τρία άτομα με κράνη, το ένα άτομο ήταν τσιλιαδόρος. Η ζημιά φτάνει τις 3,5 χιλιάδες ευρώ“, είπε φανερά αναστατωμένη στο DEBATER, η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ η κυρία Ρένα.

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο του DEBATER από τη ληστεία

Σε βίντεο που εξασφάλισε το DEBATER και κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μίνι μάρκετ στο Μοσχάτο διακρίνονται οι διαρρήκτες να σπάνε παραβιάζουν το σιδερένιο προστατευτικό και στη συνέχεια να σπάνε την τζαμαρία του καταστήματος. Στη συνέχεια ο ένας μπαίνει μέσα κρατώντας μία σακούλα και μαζεύει όλα τα τσιγάρα (αξιας 2.000€) ενώ αδειάζει και την ταμειακή, μετά από λίγο μπαίνει και ο δεύτερος με φακό, ενώ ο τρίτος φυλάει τσίλιες έξω.

Στη συνέχεια φαίνεται ο ένας να βγαίνει έξω με τη σακούλα γεμάτη τσιγάρα, ενώ προς το τέλος του βίντεο διακρίνεται ο ένας να βγάζει το όπλο και να απειλεί τους υπαλλήλους που έχουν έρθει από το απέναντι πρατήριο να τους αποτρέψουν. Τέλος ανεβαίνουν στο μηχανάκι και εξαφανίζονται.

Το επόμενο βίντεο που έχει τραβήξει κάτοικος Μοσχάτου ακούγεται να σπάει η τζαμαρία και στη συνέχεια να χτυπάει ο συναγερμός. Ενώ προς το τέλος ακούγονται οι φωνές από τους υπαλλήλους του πρατηρίου καυσίμων και των διαρρηκτών που έρχονται σε λεκτική αντιπαράθεση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ – debater.grΤο διαβάσαμε ΕΔΩ