«Εδώ και μέρες στα πηγαδάκια της showbiz ακούγεται έντονα πως η λαμπερή παρουσιάστρια του mega  πλέον έχει φτιάξει ξανά την ζωή της και το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της Χρήστου Γκάλη!» αναφέρουν τα δημοσίευματα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Σίσσυ είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν περίπου για 2,5 χρόνια και χώρισαν όταν κατέβηκε η ίδια στην Αθήνα για να κυνηγήσει το δικό της όνειρο στην τηλεόραση.

Η γνωριμία τους έγινε στο κανάλι του Tv 100 όπου η παρουσιάστρια ως φοιτήτρια είχε περάσει από οντισιόν.

Τα νέα δεδομένα θέλουν την παρουσιάστρια να ανεβαίνει πολύ συχνά στην Θεσσαλόνικη και η επανασύνδεση να έχει δέσει για τα καλά!

Δημοσίευμα του YouWeekly υποστηρίζει πάντως ότι «μετά από επικοινωνία με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο της Σίσσυς, η παρουσιάστρια δεν έχει… επανασυνδεθεί με τον πρώην της αλλά βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο στη ζωή της!

Η επαγγελματική της πορεία πάει άριστα, τα παιδιά της και η οικογένειά της είναι καλά κι εκείνη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τον εαυτό της και να γίνεται καλύτερη από ότι ήταν πριν! Γενικά το χαμόγελο δεν λείπει από το πρόσωπό της αλλά δεν οφείλεται σε κάποιο άλλο άτομο παρά μόνο στον δικό της τον εαυτό!».

Ξανά ερωτευμένη ή όχι η Σίσσυ Χρηστίδου θα φανεί στην συνέχεια καθώς όπως λέει και ο λαός, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Το διαβάσαμε εδώ