Κλείνουν λακκούβες στη Σπάρτη

Σε αποκατάσταση τμημάτων φθαρμένου και προβληματικού οδοστρώματος (λακκούβες, μπαλώματα κλπ) προχωρά ο Δ. Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» από αρμόδια πηγή, εργασίες αποκατάστασης διενεργήθηκαν την Παρασκευή (4/2), απο την Τεχνική Υπηρεσία σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΣ, στην «ροτόντα» της περιφερειακής οδού, στο «βαρέλι» του τροχονόμου στο κέντρο, όπως και στον δρόμο προς Μυστρά, πριν το γεφύρι της Μαγουλίτσας (περιοχή «Νταγρέϊκα»), που είχε αναδείξει με κείμενό του και αναγνώστης του «ΛΤ».

Σε επόμενο χρονικό στάδιο –προσεχώς– αναμένονται παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της πόλης και των περιχώρων που παρατηρούνται ανωμαλίες στον ασφαλτοτάπητα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr