Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Mοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Νέα Μητροπολιτική Αττική με στόχο την ωρίμανση έργων που σχετίζονται με βασικές υποδομές στους χώρους των Δημοτικών Βρεφικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σχολείων και Γυμναστηρίων, με στόχο την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία τους.  

Η σχετική Προγραμματική Σύμβαση που επιβεβαιώνει τη συνεργασία, υπεγράφη στον χώρο του Δημαρχείου στο Μοσχάτο, από τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και τους κ.κ. Νίκος Παπαγεωργίου και Ιωσήφ Πάρσαλης, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Νέα Μητροπολιτική Αττική».

Η παρούσα συνεργασία αφορά στη συμβουλευτική, υλική και τεχνική υποστήριξη που θα παρέχει η Νέα Μητροπολιτική Αττική στις Υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ώστε να σχεδιαστεί από κοινού το έργο της σύνταξης και θεώρησης τευχών δημοπράτησης για εργασίες που αφορούν σε:

  • Εργασίες διαμόρφωσης για την προσαρμογή εν λειτουργία δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου δανειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017.
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιόλου.
  • Εργασίες υγρομόνωσης σχολικών κτηρίων του Δήμου και ειδικότερα του 4ου, 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου.
  • Εργασίες συντήρησης & αποκατάστασης φθορών εγκαταστάσεων τριών σχολικών κτιρίων και διαμόρφωση αύλειων χώρων του Δήμου.

Το συγκεκριμένο έργο, εντάσσεται στο πλαίσιο «οριζόντιας συνεργασίας» με ΟΤΑ για την επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξή τους, καθώς και εφαρμογής της αναπτυξιακής πολιτικής για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής της περιφέρειας και του αστικού περιβάλλοντος.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ