Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 11:30

Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή σύγκρισης των τιμών στην αγορά

Μια νέα ηλεκτρονική εφαρμογή, μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν σύγκριση των τιμών των προϊόντων της αγοράς που τους ενδιαφέρουν, πριν κάνουν τα ψώνια τους, πρότεινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα με ανάρτηση του στο twitter, προτρέπει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική εφαρμογή e-katanalotis.gov.gr, με την οποία μπορούν να βρουν και να συγκρίνουν τιμές προϊόντων της αγοράς.

 «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε, e-katanalotis.gov.gr». έγραψε στο twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open ανέφερε ότι υπάρχουν έντονες πληθωριστικές πιέσεις στην διεθνή αγορά οπότε δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη η χώρα μας ενώ επιβαρυντικά, για τις τιμές των οπωροκηπευτικών, λειτούργησε και η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Επίσης ανέφερε ότι σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr θα ενταχθούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και οι τιμές των λαϊκών αγορών.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 11:30

Το διαβάσαμε ΕΔΩ