Συλλυπητήρια του Άρη Σκάλας για τον τραγικό χαμό του Αλ. Λάμπι

Η οικογένεια του Άρη Σκάλας εκφράζει «τη βαθύτατη οδύνη της για τον απροσδόκητο θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλεξάνδρου Λάμπι», που συγκλόνισε όλη τη φίλαθλη χώρα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης Ηλιούπολης – ΑΕ Ερμιονιδας και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των συμπαικτών του να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και της προσέλευσης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και στον σύλλογο της Ηλιούπολης, ευχόμενοι να είναι η τελευταία φορά που χάνεται τόσο άδικα και άδοξα ένας νέος άνθρωπος στους αγωνιστικούς χώρους», αναφέρει ο Άρης Σκάλας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr