Παγιωμένα πάνω από 100 τα ημερήσια κρούσματα στη Λακωνία

Σταθερά πάνω από 100 διαμορφώνεται ο καθημερινός ημερήσιος αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Λακωνία. Ενδεικτικό είναι ότι την Τετάρτη (2/2) βρέθηκαν 113 μολύνσεις, την Πέμπτη (3/2) 104 και την Παρασκευή (4/2) 106 θετικές διαγνώσεις, ενώ και όλο το προηγούμενο διάστημα ανιχνεύονται τριψήφιοι αριθμοί.

Εξάλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου, στις πτέρυγες Covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου- συνολικά 206 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα: στο Νοσοκομείο Άργους 18 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 15, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 37, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 52 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 31 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 53 (τα 3 στη ΜΕΘ).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr