Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022, 13:31

Κατεπείγουσα Δήλωση – Πρόσκληση – διαμαρτυρία εξέδωσε, τη Δευτέρα, η δικηγόρος της καταγγέλλουσας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που αφορά στην παράνομη διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο. H κ. Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή ζητά « να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο στοιχεία της ταυτότητας» της πελάτισσάς της.

Ειδικότερα, η δικηγόρος αναφέρει:

«ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Όπως έχει καταστεί γνωστό, έχω αναλάβει την Υπεράσπιση και Νομική Εκπροσώπηση της καταγγέλλουσας στην υπόθεση κατά Ευσταθίου Παναγιωτόπουλου. Με την ως άνω ιδιότητά μου, και προκειμένου : να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής , υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο στοιχεία της ταυτότητάς της και απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης υπόθεσης, δηλώνω τα παρακάτω και παρακαλώ για την απόλυτη τήρηση και σεβασμό αυτών.

Ενόψει της εκδίκασης της εν λόγω Υποθέσεως τις προσεχείς ημέρες, καθώς και σε οποιαδήποτε , μετ’ αναβολή ή κατόπιν διακοπής, Δικάσιμο στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης ή σε οποιαδήποτε αρμόδια Ποινικά Δικαστήρια 

Δικαστήρια, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ Ο ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ή Η ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΩΣ ΜΟΥ ΕΝΤΟΣ Η΄ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΕΑΘΕΙ , ΚΑΘΩΣ Η ΙΔΙΑ ΡΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ . ΟΠΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ :

Α) η με οποιονδήποτε τρόπο καταγραφή και δημοσιοποίηση στοιχείων που προσδιορίζουν την ταυτότητά της (ενδεικτικά αναφέροντας , δεν επιτρέπεται : η αναφορά ακόμα και των αρχικών γραμμάτων του ονοματεπωνύμου της, η προβολή ή δημοσιοποίηση εικόνων της ακόμα και αν αυτές έχουν υποστεί μοντάζ με «μωσαϊκό», η καταγραφή ή/και αναπαραγωγή της φωνής της κλπ.)

Β) η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση οποιουδήποτε αποδεικτικού στοιχείου και εγγράφου της ποινικής δικογραφίας (είτε αυτό αφορά την προδικασία είτε την ακροαματική διαδικασία) από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς δια του περιεχομένου του, θα επέλθει η δημοσιοποίηση της ταυτότητας της και ανεπανόρθωτη ζημία από την εύρεση και προβολή αποδεικτικών στοιχείων (εικόνων, βίντεο και εγγράφων).

Γ) η με οποιονδήποτε τρόπο παρενόχληση της εντολέως μου, καθώς και του οικογενειακού και κοινωνικού της περιγύρου .

ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ , ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΩΣ ΜΟΥ, ΥΠΟΒΑΛΩ ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΩ ΑΓΩΓΗ & ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ

ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ- ΑΠΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ Ή/ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ

ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ .

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2022 Η Πληρεξουσία Δικηγόρος

Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή».

Το διαβάσαμε εδώ