Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022, 17:09

Όλη η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη

Στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων της Θεσσαλονίκης -του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου- στέλνοντας από κοινού ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Μάριος Σιαμπάνης, οι Μανώλης και Άγγελος Παπαστεριανός κι ο Δημήτρης Αμαραντίδης, μαζί με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Γιώργο Μπαντή, που πήρε και την πρωτοβουλία βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη, τιμώντας τη μνήμη του και φωνάζοντας «ποτέ ξανά».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε σε δηλώσεις του: «Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Επίσης, όλοι έχουμε δικαίωμα να υποστηρίξουμε την ομάδα που θέλουμε, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή κάποιου ανθρώπου επειδή είναι άλλη ομάδα. Δυστυχώς, χάθηκε ένας άνθρωπος, δεν είναι η πρώτη φορά. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Είμαστε όλοι εδώ να στηρίξουμε την οικογένεια του Άλκη. Και, κλείνοντας, να πω πως ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει όλους».

Όσο για τον τερματοφύλακα του Άρη Μάριο Σιαμπάνη, επισήμανε ως εκπρόσωπος τον Άρη «Από τη μεριά μου οφείλω να πω σαν οργανισμός Άρη ότι είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που μάθαμε», συμπληρώνοντας, «να δώσουμε τα βαθύτερά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη».

Νωρίτερα το σημείο επισκέφθηκαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Παίδων και άφησαν από ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

«Η ΕΠΟ και οι εθνικές ομάδες, όχι μόνο καταδικάζουν, αλλά δηλώνουν έτοιμες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε ο Άλκης να είναι πραγματικά το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας» δήλωσε αμέσως μετά ο ομοσπονδιακός τεχνικός διευθυντής Κώστας Κωνσταντινίδης.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022, 17:15