Δεν τα κατάφερε ο μικρός Ράιαν.

Νεκρός ανασύρθηκε ο μικρός Ράιαν από το πηγάδι στο οποίο παρέμεινε παγιδευμένος επί πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα μαροκινά μέσα ενημέρωσης.

Το αγόρι που είχε παγιδευθεί σε πηγάδι στο βόρειο Μαρόκο επί πέντε ημέρες πέθανε πριν οι διασώστες κατορθώσουν να φθάσουν σε αυτό, ανακοίνωσαν δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Ο Ράιαν Αουράμ, 5 ετών, έπεσε στο πηγάδι στο χωριό του στους λόφους του Τσεφτσαουέν. Οι διασώστες άνοιξαν οριζόντιο τούνελ για να φθάσουν στον θύλακα όπου βρισκόταν το αγόρι, αφού αφαίρεσαν μεγάλο μέρος της πλαγιάς.

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι και μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Όλες αυτές τις ημέρες δόθηκε τιτάνιος αγώνας με τους διασώστες να παλεύουν μέρα-νύχτα να απεγλωβίσουν το αγοράκι, ωστόσο ο 5χρονος δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στην θλίψη μία ολόκληρη χώρα.

Σημειώνεται πως λίγη ώρα αφότου ανασύρθηκε το παιδί από το σκοτεινό τούνελ, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας του.

Αρχικά ορισμένα διεθνή ΜΜΕ έγραφαν ότι τα κατάφερε, όμως στη συνέχεια επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση του θανάτου του.

Η σοκαριστική στιγμή τoυ απεγκλωβισμού Ράιαν

Από χτες είχε συγκεντρωθεί (και κατασκηνώσει) πλήθος κόσμου έξω από την είσοδο του τούνελ που είχε ανοιχτεί προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας διάσωσης να φτάσει στον μικρό Ράιαν.

Όταν, λοιπόν, οι διασώστες ανέσυραν το μικρό αγόρι από το πηγάδι, το πλήθος άρχισε να ζητωκραυγάζει πιστεύοντας πως ο 5χρονος είναι ζωντανός. Δυστυχώς η ωμή πραγματικότητα διέλυσε την ελπίδα όλων.

Τα βίντεο προκαλούν παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση, ενώ ήδη το Twitter έχει «πλημμυρίσει» με δεκάδες σκίτσα από τον μικρό Ράιαν.





Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ: Αεροχείμαρρος θα «χτυπήσει» τη χώρα
Επόμενο άρθροΤσίπρας: «Πρέπει να φύγουν – Θα πάμε τον κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ»



Το διαβάσαμε εδώ