Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022, 22:49

Βασίλης Κατσούλης: «Ο Αυγενάκης με κοιτούσε και γελούσε»

Ο Βασίλης Κατσούλης, πατέρας του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη, που έχασε τη ζωή του από οπαδική βία στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη πριν από περίπου 7,5 χρόνια, μίλησε στη «Δίκη στο Open» και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Μέρες μετά τον θάνατο του γιου μου ο κ. Αυγενάκης είχε το περισσό θράσος να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον πρόεδρο του Ηροδότου. Όταν ήρθε στη γνώση μου αυτή τη φωτογραφία του έκανα τέσσερις απλές ερωτήσεις με μια επιστολή. Αν η παράστασή του είχε σχέση με την πάταξη της βίας. Δεν με κάλεσε ποτέ για την επιστολή.

Αργότερα οργάνωσε ένα δήθεν συνέδριο κατά της βίας στο Ηράκλειο. Του είχα πει τότε ότι προεκλογικά θα σας ρωτάνε τι ομάδα είσαστε. Και του λέω, θα τολμήσετε να πείτε ποτέ ότι δεν είστε Ολυμπιακός; Και χασκογέλαγε κοιτώντας με. Στα πρώτα καθίσματα ήταν ο νυν αρχηγός της αστυνομίας, ο Καραμαλάκης. Ο οποίος ήθελε να βγάλουν ως αιτία θανάτου ρήξη ανευρύσματος και την επόμενη μέρα απεκλείσθη το ανεύρυσμα.

Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει το παραμικρό για την υπόθεση του Άλκη. Θα περάσουν χρόνια για να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Όπως δεν θα προχωρήσει και ποτέ η υπόθεση του Noor One».  

Δείτε το απόσπασμα από το 55.30 του βίντεο της εκπομπής:

Πηγή: dikisports.blogspot.com


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022, 23:30