Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022, 13:25

Μάθημα παλαιοκομματισμού από τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά

Όποιος πίστευε ότι οι παλαιοκομματικές πρακτικές και το κυνήγι της ψήφου με οικονομικά και άλλα ανταλλάγματα τελείωσαν για τη Νέα Δημοκρατία με την αποπομπή του Πέτρου Δούκα και του Σπήλιου Λιβανού ας το ξανασκεφτεί.

Δεν πέρασε ούτε ένα εικοσιτετράωρο από τον καυτό διάλογο για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, μέχρι να αποκαλυφθεί ότι και ο αντικαταστάτης του Σπήλιου Λιβανού στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Γιώργος Γεωργαντάς, είναι εξπέρ σε αυτού του είδους τις πρακτικές.

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούμε τον νέο υπουργό να μιλάει σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και να ζητάει από τα στελέχη της να πιέσουν τους πολίτες που «πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ ή μπήκαν σε προγράμματα Stage από τη ΝΔ» και να τους «υπενθυμίσουν πως έχουν ωφεληθεί από τη Νέα Δημοκρατία» και «πρέπει να ανταποδώσουν στο κόμμα με τις υπηρεσίες τους ως εκλογικοί αντιπρόσωποι» αλλά και να κινητοποιήσουν «τους γονείς τους» ώστε να ψηφίσουν ΝΔ.

«Ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων, των δημοτικών συμβούλων των αντιδημάρχων σε πόλεις και χωριά είναι καθοριστικός. Επίσης, καθοριστικός θα είναι και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις επί ΝΔ (συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι μπήκαν στα Stage), σε αυτούς να θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία! Πρέπει να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει… Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί! Αυτοί που επί κυβέρνησης ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ. Σε αυτούς μπορούμε να το υπενθυμίσουμε λίγο πιο… απτά! Ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίζουν!» είπε επί λέξει ο κ. Γεωργαντάς.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022, 15:19

Το διαβάσαμε ΕΔΩ