Στον Κάβο Μαλιά εξορμά ο ΕΟΣ Σπάρτης

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί πεζοπορία στη νοτιοανατολική Λακωνία, στον Κάβο Μαλιά.

Η ομάδα θα ακολουθήσει τη διαδρομή Αγία Μαρίνα-Αγία Ειρήνη-Αγία Μαρίνα. Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε, περίπου, 3, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α+.

Η πορεία απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και τον κατάλληλο για την εποχή ατομικό εξοπλισμό (αδιάβροχα πεζοπορικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο μπουφάν, μπατόν, σκουφί, γάντια, επαρκή ποσότητα νερού). Η διαδρομή έχει φυσιολατρικό, θρησκευτικό και αρχαιολογικό/ιστορικό ενδιαφέρον. Οι μύθοι και οι ιστορίες που συνοδεύουν την περιοχή, το απόκρημνο τοπίο και τα προσκυνήματα αγγίζουν κάθε επισκέπτη.

Η συνάντηση έχει οριστεί στις 8:00 το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για μετάβαση σε Νεάπολη-Άγιο Νικόλαο Βοιών-Αγία Μαρίνα με ΙΧ οχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη συντονίστρια Ντίνα Τυροβολά (6977285633) μέχρι την Παρασκευή 11/2.

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τον κορωνοϊό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr