Έως 14/2 αιτήσεις για 3 θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ Σπάρτης

Έως τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα διαρκέσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις ΠΕ/ΤΕ εργασιακών συμβούλων στα ΚΠΑ2 και τα Γραφεία Εργασίας Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του ΟΑΕΔ σε όλη τη χώρα, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι νέοι υπάλληλοι θα υπογράψουν συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, οκτάμηνης διάρκειας, με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Στη Λακωνία έχουν προκηρυχθεί 3 θέσεις εργασίας που αφορούν απασχόληση στο υποκατάστημα ΚΠΑ2 Σπάρτης.

Οι υποψήφιοι εκτός από τον απαραίτητο τίτλο σπουδών πρέπει να διαθέτουν:
– Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
– Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων για πρόσληψη καθορίζεται με βάση τα κριτήρια της εμπειρίας, του βαθμού βασικού τίτλου σπουδών και του χρόνου ανεργίας.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου (gov.gr) με κωδικούς TAXISnet.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr