Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022, 20:33

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

 

[ΚΓ: Μάλλον Αι «Ειδοί του Μαρτίου» για τον κορωνο-πανικό δεν θα είναι στις 15 αλλά στις 1 Μαρτίου]

 

Από τον Ethan Huff 

 

11-02-2022

 

https://www.newstarget.com/2022-02-11-pfizer-warns-investors-tidal-wave-potential-fraud-revelations.html

 

 

(Op-ed) Η Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ  βρίσκεται σε κατάσταση πανικού καθώς δικαστήρια της επέβαλαν να παραδώσει την πρώτη μηνιαία παρτίδα των 55.000 σελίδων (από ένα σύνολο 455.000) των κλινικών δεδομένων της Pfizer στα οποία στήριξε η FDA την χορήγηση άδειας στο «εμβόλιο» της εταιρείας.

 

Η FDA, αρχικά προσπάθησε να διαφύγει ζητώντας να παραδίδει μόνο 500 σελίδες τον μήνα, κάτι που θα της επέτρεπε να αποκρύψει την αλήθεια μέχρι το… 2095. (!!!) Ωστόσο, οι δικαστικές αποφάσεις επιταχύνουν αυτό το χρονοδιάγραμμα πράγμα που θίγει ευθέως το καθεστώς των παρανομιών της Big Pharma.

 

Βλέπετε, η Pfizer έχει αποκομίσει τεράστια βρώμικα κέρδη από την πώληση των φονικών «εμβολίων» της με mRNA σε όλες τις χώρες του κόσμου. (μετονομάζοντας ένα εμβόλιο-γρίπης σε «εμβόλιο»-COVID, όπως αποκάλυψε ο Fauci). Φέτος η Pfizer αναμένει να έχει πωλήσεις άνω των 54 δισεκατομμυρίων δολαρίων – εκτός εάν αυτή η απάτη της καταρρεύσει εντελώς, πράγμα που γίνεται όλο και πιο πιθανό.

 

Στην πιο πρόσφατη έκθεση των κερδών της από το 4ο τρίμηνο του 2021, η Pfizer προειδοποίησε τους επενδυτές ότι τα πράγματα δεν φαίνονται καλά. Απ’ ό,τι φαίνεται από τις γνωστοποιήσεις της, το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό για την εταιρεία και τα «εμβόλια-βιοόπλα» για την Covid.

 

Πολλοί θεωρούν ότι τώρα αποκαλύπτεται μια θεμελιώδης απάτη και εξαπάτηση σχετικά με τη βάση των δεδομένων πίσω από την fake-«επιστήμη» που χρησιμοποιήθηκε από την FDA αρχικά για να εγκρίνει την χορήγηση πειραματικής άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και, εν συνεχεία, να εγκρίνει την χορήγηση κανονικής άδειας στο «εμβόλιο-βιοόπλο» για την Covid της Pfizer.

 

Η Pfizer, στην έκθεση κερδών του 4ου τριμήνου του 2021, ενημερώνει τους επενδυτές ότι ενδέχεται να υπάρξουν «δυσμενή νέα προκλινικά και κλινικά δεδομένα ή δεδομένα ασφάλειας και περαιτέρω αναλύσεις υφιστάμενων των προκλινικών και κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφάλειας ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των προκλινικών και κλινικών ή δεδομένων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ή της επιθεώρησης», που αποκαλύφθηκε σε όλη αυτή τη διαδικασία.

 

Η Έκθεση αναφέρει ότι «προκλήσεις που οφείλονται στην παραπληροφόρηση» θα μπορούσαν να πιέσουν την τιμή της μετοχής της εταιρείας προς τα κάτω, γεγονός που αποτελεί ένα μήνυμα προς τους επενδυτές ότι θα επηρεαστούν τα κέρδη της Pfizer λόγω «των ανησυχιών για την ακεραιότητα των κλινικών δεδομένων».

 

Τώρα που η Pfizer έχει κερδίσει βρώμικα δισεκατομμύρια λόγω απάτης, η εταιρεία λέει ότι ο ιός Covid θα μπορούσε να «εξαφανιστεί εντελώς» ως δια μαγείας.

 

Στην Έκθεση της, η Pfizer έκανε επίσης αναφορά στο γεγονός ότι η εποχή της πανδημίας θα μπορούσε να πλησιάζει στο τέλος της (πόσο βολικό !), καθώς μια κρίσιμη μάζα του παγκόσμιου πληθυσμού αρχίζει να αναγνωρίζει την αλήθεια για την πλανδημική απάτη.

 

Η Pfizer παραδέχτηκε επίσης ότι η πλανδημία πιθανότατα τώρα «θα μειωθεί σε σοβαρότητα ή επικράτηση ή θα εξαφανιστεί εντελώς» (και πάλι, πόσο βολικό!).

 

Φαίνεται ότι ο στόχος της Pfizer ήταν εξαρχής να αρμέξει τον πλανήτη για να προσποριστεί βρώμικα κέρδη για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα, μέσω της απάτης των «εμβολίων» της. Γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι τελικά θα άρχιζαν να τα καταλαβαίνουν τί συμβαίνει, έφτιαξε το σχέδιό της με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκρύβονται όλα τα ενοχοποιητικά δεδομένα κλινικών δοκιμών μέχρι το… 2095, όταν πολλοί από τους ανθρώπους που ζουν σήμερα θα έχουν φύγει προ πολλού από τη ζωή, επιτρέποντας στην Pfizer και στους επενδυτές της να συνεχίσουν εισπράττουν αμύθητα κέρδη.

 

Αυτά τα δόλια σχέδια τώρα ματαιώνονται. Η συμπύκνωση του χρονοδιαγράμματος της κάλυψης της απάτης της από πολλά έτη (μέχρι το… 2095) σε μερικούς μήνες –λόγω των αγωγών εναντίον της που αυξάνονται ως καταιγίδα, είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί πτωτικά η τιμή της μετοχής της.

 

Κάποιος αναγνώστες έγραψαν στο Zero Hedge:

 

• «Πώς θα επηρεάσει την εταιρεία μια δίκη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;». 

 

«Τα Lockdown και τα παντοειδή περιοριστικά μέτρα, δεν επιβλήθηκαν για να ανακόψουν την εξάπλωση ενός ιού. Επιβλήθηκαν για τα κέρδη, τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού. Ίσως τώρα να κατάφεραν να βρουν μια πιο αποτελεσματική φόρμουλα για να απαλλαγούν από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Μας την έφερε η Pfizer».

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

Το διαβάσαμε εδώ