Στ. Αργειτάκος: «Αυτονόητη η στήριξη του ΣΔΙΤ»

«Για φραστικό λάθος που δεν ακυρώνει τη συνέπεια της πολιτικής του» κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ αναφορικά με τη θετική ψήφο που έδωσε σε ψήφισμα των αγροτών στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και η εναντίωσή τους στην ολοκληρωμένη διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων με ΣΔΙΤ.

Αναφέρει ο κ. Αργειτάκος:

«Το φραστικό λάθος δεν ακυρώνει την συνέπεια της πολιτικής μας. Αυτονόητη η στήριξη του ΣΔΙΤ.
Οι συνεδριάσεις των τηλεδιασκέψεων έχουν και αρνητικές τους επιπτώσεις. Έτσι στο ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης με σαφήνεια έδωσα θετική ψήφο στα αιτήματα των αγροτών για την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και την μείωση του κόστους παραγωγής καίτοι είναι γνωστή η ιδεολογική τοποθέτηση του συγκεκριμένου αγροτικού συλλόγου.

Το ψήφισμα δεν είχε κατατεθεί απλά διαβάστηκε και  η τελευταία παράγραφος με αναφορά στην εναντίωση στην ολοκληρωμένη διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων με ΣΔΙΤ δεν το άκουσα. Είναι αυταπόδεικτο και δεν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινήσεις ότι είμαι ριζικά αντίθετος σε ένα υποτιθέμενο αίτημα άσχετο με τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.
Άλλωστε άμεσα έκανα διευκρίνιση και ας μην σπεύδουν τα πέριξ της δημοτικής αρχής ‘’ΜΜΕ’’ να δημιουργήσουν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει..
Έχω αποδείξει έμπρακτα ότι τιμώ με συνέπεια την αναπτυξιακή πολιτική και την ποιότητα ζωής του Δήμου και των Δημοτών του Δήμου Σπάρτης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ήταν και η πρωτοβουλίας μας να συνεχιστεί η απρόσκοπτη μεταφορά των απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Ηλείας.

Το βασικό πρόβλημα ήταν και παραμένει η διαπόμπευση της Σπάρτης ο κύριος Δουκας οι ημέρες και οι αρνητικές του πράξεις ως Δημάρχου.
Είναι η ώρα της αξιοπρεπούς παραίτησης  του για να επανέλθει η ομαλότητα και η αξιοπρέπεια ενός εκ των ιστορικών  Δήμων της χώρας , του Δήμου Σπάρτης.»

Πηγή: lakonikos.gr